Tålmodighed er en dyd, min er vist bare væk..

Mor_til_4s billede

Der er gået lidt over en mdr. siden jeg fik grønt lys fra lægen og jeg træner hver dag enten med løb eller workout herhjemme. Det går da også fremad, men jeg kan godt mærke at min tålmodighed er sat på en prøve.

Jeg vil gerne at det kunne gå bare lidt hurtiger og jeg igen kan komme derud hvor kroppen løber af sig selv og jeg ikke skal tænke på vejrtrækning og samle krafter til at flytte mine ben det næste skridt.

Jeg har aftalt med en veninde at vi starter i fitness i næste uge og jeg håber at det kan give mig lidt flere kræfter, som jeg kan bruge når jeg løber ;-) (Jeg skulle jo gerne kunne løbe 5 km om 2 mdr)

 

Ellers går det godt med ryggen m.m. i hverdagen, jeg mærker det næsten ikke længer og så længe jeg passer min træning, bliver jeg ikke længer så træt i kroppen når vi kommer til aften.

 

Jeg ønsker jer alle en god påske og håber at I nyder ferien med at løbe lidt extra ;-)

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • mikael christiansens billede
  her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14046:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør