Et lille skridt i den forkerte retning...

Mor_til_4s billede

Min genoptræning startede for alvor i går og jeg blev noget chokket over hvor meget "skade" min krop endelig har taget. Jeg går jo rundt herhjemme med min dejlige børn til hverdag og syntes da selv at vi er rimelige aktive efter forholdende...

Men hold nu op, min fys. ramte lige de punkter hvor jeg er rigtig svag, min balance er fuldstændig ude af kontrol og jeg kan ikke en gang stå på et ben (det havde jeg ikke lige tænkt over) men som hun fortalte, så er min krop lidt som et kompas der er ude at kurs og når jeg først begynder at arbejde med det, så skal min krop nok stille ind på den normale kurs igen.

Jeg var så heldig at mine børn kunne overnatte hos deres Far fra i går til i dag, for da jeg kom hjem kunne jeg næsten ikke gå og hele min venstre side var helt underlig nærmest sovende og jeg måtte lige taget et par timer på sofaen.

 

I dag er jeg øm over det hele, men ikke sådan av av ondt, nærmer lidt træningsømhed, som forhåbenlig fortager sig i løbet af weekende.

 

Jeg glemte da helt at blære mig... hi hi jeg kunne cykel 4 km på 10 min... jubiii ;-)

 

 

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14046:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør