Solrig søndag!!

Ann-Dortes billede

Søndagens træning stod på 2 timer.. Vejrudsigten, rent temperaturmæssigt, stod på VINTER!!

Da jeg stod op, var der frost på græsset og på bilen - da kl var 09.45 (tid til afgang) sagde temperaturen 2 (TOsurprise) grader, men eftersom det var høj sol og vindstille, så kunne det jo næsten ikke være bedre løbevejr! (især ikke når jeg var iført vanter)

Iført test-sko, vanter og vand (og selvfølgelig fornuftigt tøj) tog jeg afsted for at løbe med AMOK, som har marathontræning om søndagen. Det var super hyggeligt, at have så mange at løbe sammen med, især fordi stemningen var høj - det er absolut ikke sidste gang jeg tager afsted sammen med AMOK!! smiley

Jeg har stadig en skøn fornemmelse når jeg løber i mine KARHU Fast2 Fulcum Ride - og det gik forholdsvis godt at løbe længe i dem - jeg fik godt nok en vabel under 4. tå på venstre fod, men jeg tror det skyldes, at jeg ikke havde fået ordnet mine fødder (jeg har en del hård hud under fødderne) - men nu ser jeg hvad mine fødder siger til næste søndags lange tur - for går det bedre (læs: uden vablerwink), så skal de HELT sikkert med til N.Y!!cool

 

Hav en SKØN løbeuge!!

//ADsmiley

 

 


Billeder

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13853:

Rune Stensvolds billede
Glad for løb og trekking, eller bare gåture. Medarrangør af det årlige 'Kilimanjaro Charity Run'...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør