Sidste søndag.. og sidste langtur inden N.Y.

Ann-Dortes billede

Jeg har helt glemt at fortælle om min tur sidste søndag - den var så skøn, at jeg har fortalt den til alle der gad høre og så glemte jeg bloggen.

Weekend står som regel i (semi-)langturen tegn og det var også hvad der skulle ske i søndags - 2 timer i 7:2-stil (løb:gang) for at få så mange km i benene uden at belaste for meget, hvilket også virker rigtig godt, for selvom jeg går i 2 min, så nåede jeg op på 20,12 km i de små 2 timer jeg var afsted (jeg ramte matriklen efter 1:56:37). Hvilket er en km-tid på 5:48, så jeg var rigtig godt tilfreds!! smiley

 

Som I kan se, så består mit survivor-kit, på mine lange ture, af min væske-rygsækvest (genial, især fordi jeg ikke kan forlige mig med væskebælter - de strammer på maven, hvis jeg ikke vil have, at de vipper bagpå mens jeg løber - vesten er GENIAL!! - altså hvis I skulle være i tvivlwink
Mine test-sko - tjaa, der er ikke så meget andet at sige at jeg synes de er SKØNNE!! - selvom jeg var afsted i 2 timer, så var min km-tid i løbeperioderne rimelig stabile (5:20-5:30) - jeg føler et bedre flow når jeg løber i dem - jeg er ikke ekspert og har ikke tidligere tænkt over hvordan mine sko føles, men jeg er yderst tilfreds med dem - hvorfor jeg også kun kan anbefale andre at prøve, evt. som jeg - som tester... Sidst skrev jeg, at de liiige skulle testes på endnu en langtur inden jeg bestemte mig for om de skulle med til N.Y - og det skal de selvfølgelig!! Så Asics´ne må blive hjemme. 
Rent faktisk har jeg 2 par Karhu-sko - det andet par købte jeg inden jeg fik tilbuddet om at teste Fast2 Fulcum Ride. Det, som jeg synes rigtig godt om på begge par - er pasformen, jeg føler ikke mine fødder er "snørret ind" i et par sko - de passer bare på den gode, behagelige måde. Mit "første par" Karhu skal også med til N.Y, de skal udgøre det for træningssko og hyggesko inden søndagens tur gennem Brooklyn, Queens, The Bronx & Central Park!! cool - som mine test-sko skal klare. Har jeg nød at sige at jeg glæder mig?!!????

 

En dejlig weekend til alle

//ADsmiley

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up