Sidste søndag.. og sidste langtur inden N.Y.

Ann-Dortes billede

Jeg har helt glemt at fortælle om min tur sidste søndag - den var så skøn, at jeg har fortalt den til alle der gad høre og så glemte jeg bloggen.

Weekend står som regel i (semi-)langturen tegn og det var også hvad der skulle ske i søndags - 2 timer i 7:2-stil (løb:gang) for at få så mange km i benene uden at belaste for meget, hvilket også virker rigtig godt, for selvom jeg går i 2 min, så nåede jeg op på 20,12 km i de små 2 timer jeg var afsted (jeg ramte matriklen efter 1:56:37). Hvilket er en km-tid på 5:48, så jeg var rigtig godt tilfreds!! smiley

 

Som I kan se, så består mit survivor-kit, på mine lange ture, af min væske-rygsækvest (genial, især fordi jeg ikke kan forlige mig med væskebælter - de strammer på maven, hvis jeg ikke vil have, at de vipper bagpå mens jeg løber - vesten er GENIAL!! - altså hvis I skulle være i tvivlwink
Mine test-sko - tjaa, der er ikke så meget andet at sige at jeg synes de er SKØNNE!! - selvom jeg var afsted i 2 timer, så var min km-tid i løbeperioderne rimelig stabile (5:20-5:30) - jeg føler et bedre flow når jeg løber i dem - jeg er ikke ekspert og har ikke tidligere tænkt over hvordan mine sko føles, men jeg er yderst tilfreds med dem - hvorfor jeg også kun kan anbefale andre at prøve, evt. som jeg - som tester... Sidst skrev jeg, at de liiige skulle testes på endnu en langtur inden jeg bestemte mig for om de skulle med til N.Y - og det skal de selvfølgelig!! Så Asics´ne må blive hjemme. 
Rent faktisk har jeg 2 par Karhu-sko - det andet par købte jeg inden jeg fik tilbuddet om at teste Fast2 Fulcum Ride. Det, som jeg synes rigtig godt om på begge par - er pasformen, jeg føler ikke mine fødder er "snørret ind" i et par sko - de passer bare på den gode, behagelige måde. Mit "første par" Karhu skal også med til N.Y, de skal udgøre det for træningssko og hyggesko inden søndagens tur gennem Brooklyn, Queens, The Bronx & Central Park!! cool - som mine test-sko skal klare. Har jeg nød at sige at jeg glæder mig?!!????

 

En dejlig weekend til alle

//ADsmiley

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13733:

Claus Damms billede
løber almindelig løb og trailløb, op til halvmarathon distancen. Største løbeoplevelse er trail på...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør