Mandagens "søndags-tur"

Ann-Dortes billede

 

Jeg plejer, som så mange andre, at løbe min lange tur i weekenden, men da sidste weekend stod i "Tøseturens"-tegn - en super hyggelig tur til Bjørnø, så var jeg lidt træt søndag sidst på eftermiddagen da vi igen landede i Aalborg - så turen blev udsat til mandag.

Mandagen startede lidt grå, men de havde jo ikke lovet regn, så pyt.. Jeg kan så bekræfte, at man skal ikke altid tro på hvad metrologerne siger.. Men det positive ved at løbe i regnvejr er, at jeg meget hurtig kommer til den konklusion - "det er egentligt ikke så slemt" især ikke når min cab tager det værste regn i ansigtet og når solen, så pludselig dukker op - jamen så er alt jo godt igen!!cool

 

Min træning gik på 90 min 8:2 (løb i 8 min, hurtig gang i 2 min) - det var en SUPER FED tur!! Jeg nåede 16,04 km på 90 min, hvilket er en gnst km-tid på 5:39 - jeg var helt høj da jeg kom hjem. At min form bliver bedre er der selvfølgelig ingen tvivl om, men jeg må nu også tilstå at jeg bliver mere og mere forelsket i mine Karhu Fast2 Fulcum Ride test-sko!! Jeg synes det er nemmere at holde kadancen, at der er et bedre flow i mit løb..smiley - hvis du har lyst til at afprøve disse fantastiske sko, så gå ind på Karhu´s facebookside og meld dig som tester!

En fantastik løbe-uge til allesmiley

//AD

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

 

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Newrunners billede
  Jeg er en ny løber med store ambitioner og målsætninger
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13847:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør