Mandagens "søndags-tur"

Ann-Dortes billede

 

Jeg plejer, som så mange andre, at løbe min lange tur i weekenden, men da sidste weekend stod i "Tøseturens"-tegn - en super hyggelig tur til Bjørnø, så var jeg lidt træt søndag sidst på eftermiddagen da vi igen landede i Aalborg - så turen blev udsat til mandag.

Mandagen startede lidt grå, men de havde jo ikke lovet regn, så pyt.. Jeg kan så bekræfte, at man skal ikke altid tro på hvad metrologerne siger.. Men det positive ved at løbe i regnvejr er, at jeg meget hurtig kommer til den konklusion - "det er egentligt ikke så slemt" især ikke når min cab tager det værste regn i ansigtet og når solen, så pludselig dukker op - jamen så er alt jo godt igen!!cool

 

Min træning gik på 90 min 8:2 (løb i 8 min, hurtig gang i 2 min) - det var en SUPER FED tur!! Jeg nåede 16,04 km på 90 min, hvilket er en gnst km-tid på 5:39 - jeg var helt høj da jeg kom hjem. At min form bliver bedre er der selvfølgelig ingen tvivl om, men jeg må nu også tilstå at jeg bliver mere og mere forelsket i mine Karhu Fast2 Fulcum Ride test-sko!! Jeg synes det er nemmere at holde kadancen, at der er et bedre flow i mit løb..smiley - hvis du har lyst til at afprøve disse fantastiske sko, så gå ind på Karhu´s facebookside og meld dig som tester!

En fantastik løbe-uge til allesmiley

//AD

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

 

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14258:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk