Intervaltræning i høj sol!!

Ann-Dortes billede

 

 

Hvor er det vildt at jeg her 30. september overvejer om en kortærmet løbetrøje bliver for varm – om det hellere skulle være en singlet.. Det giver slet ikke meningcool

Dagens tur stod på intervaltræning – jeg er for øvrigt så privilegeret at min træner endnu ikke har præsenteret mig for den samme interval-træning – og vi har ”trænet sammen” i 1 år

Mine Karhu test-sko (se nedenstående billede) skulle afprøves med lidt fart – og det skal med, at lige som bakketræning, så er interval-træning ikke liiiige det jeg brænder mest efter (eller brændte efter – for nu har jeg jo erkendt at det HJÆLPER!!), men min ”modvilje” skyldes jo nok primært at jeg ikke er særlig god til at presse mig selv..

Men jeg må tilstå at dagens tur var en enorm AHA-oplevelse!! (og her taler vi ikke om en norsk pop-gruppe – og ja, jeg er halv gammel cheeky )

Planen var at intervallerne skulle løbes på 4:40-4:50/km – 10 stk i alt – de første 8 var klart under 4:40 (ml 3:56 & 4:39 – de 2 sidste 5:03)

Jeg er mere og mere overbevist om at mine sko hjælper mig – det hele ”glider” ligesom lettere – det er lettere at holde kadancen og derved tempoet. Det som jeg efterfølgende har tænkt over er at jeg er faktisk ret imponeret over at jeg klarede 8 intervaller og først ”gik lidt ned” på de 2 sidste – normalt når jeg lægger så hårdt ud, så ”betaler” jeg hurtigere prisen.

At jeg så gik fuldstændig kold på afjogningen, som blev til ”afgang”, skyldes manglende væske (det plejer det at være, når man på trods af 24 grader, får gåsehud.. Så jeg tog den med ro på vej hjem)

Turen blev til  10,23 km på 1:03:18 (hvoraf ”afgangen” tog 3,1 km og  22:25 min) – ikke ligefrem fantastisk km-tid – men PYT – jeg havde en fantastisk løbeoplevelse!!

Har du ikke allerede meldt dig som tester, så vil jeg klart anbefale dig det!!

De bedste løbe-oplevelser og rigtig god søndag-aften!
//ADsmiley

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up