Eremitage-løbet

Ann-Dortes billede

Nu hvor jeg alligevel var på den "anden" side af storebælt, tjaa, så kunne jeg jo lige så godt deltage i Eremitageløbet angel - så lørdagens 50 min træning blev skubbet til søndag og liige forlænget lidt, for 50 min er ikke helt nok til 13,3 km - men 1:14:16 var lige hvad jeg skulle bruge!

Og selvfølgelig skulle turen løbes i mine test-sko - jeg bliver mere og mere begejstret for dem - selvfølgelig får man et boost af at deltage i et løb - men i dem har jeg et bedre flow når jeg løber - PLUS at jeg løb HELE vejen også op ad bakkerne (- og mig og bakker er ikke liiige buddies!!cheeky) Men sko, underlag, form og vejr gik op i en højere enhed - det er var skøn "træningstur"

Jeg skulle mødes med en "Cyper"løbeveninde og som hun skrev "jeg har en hvid jakke på og sort rygsæk", min beskrivelse var "Hvid cap, sort tøj og pink løbesko" og der var nogle med pink striber, men ingen så frække som minecool

 

HUSK hvis du selv vil have et par Karhu løbesko og afprøve om du får samme oplevelse som jeg - så kan du selvfølgelig også melde dig som tester på Karhu´s facebookside

 Jeg kan kun anbefale at prøve dem - Enjoy!!smiley

 

En god løbe-uge til alle
//AD

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

#1

Ann Bs billede

Overvejer at købe. Men hvordan er den i størrelsen?

Jeg bruger str. 37 i normale sko, str 38 i mine asics løbesko.

#2

Ann-Dortes billede

Hej Ann

Undskyld den sene responsblush

Mine Asics Kinsei er US 8 & EU/DK 39,5 og mine KARHU er US 8,5 - UK 6 & EU/DK 39 (som paser perfekt - lige tilpas storesmiley) - men det kommer også helt an på hvor meget plads du vil have - jeg bruger str 38 i alm. sko.


God fornøjelse med dem - jeg håber du finder dem lige så fede som jeg!

//AD

#3

Sergiuss billede
Utrolig nedlyig. Du kler den sikkert! :D Skjønner utålmodigheten din, arg, hater å vente på sånt selv. ;p

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør