Eremitage-løbet

Ann-Dortes billede

Nu hvor jeg alligevel var på den "anden" side af storebælt, tjaa, så kunne jeg jo lige så godt deltage i Eremitageløbet angel - så lørdagens 50 min træning blev skubbet til søndag og liige forlænget lidt, for 50 min er ikke helt nok til 13,3 km - men 1:14:16 var lige hvad jeg skulle bruge!

Og selvfølgelig skulle turen løbes i mine test-sko - jeg bliver mere og mere begejstret for dem - selvfølgelig får man et boost af at deltage i et løb - men i dem har jeg et bedre flow når jeg løber - PLUS at jeg løb HELE vejen også op ad bakkerne (- og mig og bakker er ikke liiige buddies!!cheeky) Men sko, underlag, form og vejr gik op i en højere enhed - det er var skøn "træningstur"

Jeg skulle mødes med en "Cyper"løbeveninde og som hun skrev "jeg har en hvid jakke på og sort rygsæk", min beskrivelse var "Hvid cap, sort tøj og pink løbesko" og der var nogle med pink striber, men ingen så frække som minecool

 

HUSK hvis du selv vil have et par Karhu løbesko og afprøve om du får samme oplevelse som jeg - så kan du selvfølgelig også melde dig som tester på Karhu´s facebookside

 Jeg kan kun anbefale at prøve dem - Enjoy!!smiley

 

En god løbe-uge til alle
//AD

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

#1

Ann Bs billede

Overvejer at købe. Men hvordan er den i størrelsen?

Jeg bruger str. 37 i normale sko, str 38 i mine asics løbesko.

#2

Ann-Dortes billede

Hej Ann

Undskyld den sene responsblush

Mine Asics Kinsei er US 8 & EU/DK 39,5 og mine KARHU er US 8,5 - UK 6 & EU/DK 39 (som paser perfekt - lige tilpas storesmiley) - men det kommer også helt an på hvor meget plads du vil have - jeg bruger str 38 i alm. sko.


God fornøjelse med dem - jeg håber du finder dem lige så fede som jeg!

//AD

#3

Sergiuss billede
Utrolig nedlyig. Du kler den sikkert! :D Skjønner utålmodigheten din, arg, hater å vente på sånt selv. ;p

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13606:

Leilas billede
Distancer mellem 4-10km. Jeg er, og har altid været, en langsom løber. Har de sidste tre år været...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør