Bakketræning

Ann-Dortes billede

 

Jeg har helt glemt at fortælle om min fantastiske tur i lørdags - Den stod på bakketræning smileymed efterfølgende flyttehjælp til min veninde (på 2. sal!!)

 

Jeg har jo disse skønne Karhu sko, som jeg tester - og det er bare en rigtig god fornemmelse! - som jeg skrev sidst, så har Asics Kinsei 3 været min favorit LÆNGE (det er den stadig, men ikke så overbevisende), men jeg bliver mere og mere hooked på min Fast2 Fulcum Ride. 

 

Min bakketræning "gled" let, bevares, jeg synes stadig det er MEGA hårdt at løbe op af Nordtoft, men jeg tog mig selv i, ved endt træning at jeg godt kunne have taget nogle ture til (jeg løber 200 m op og jogger 150 m ned og så forfra..) - hvilket jeg også meddelte min træner - jeg er sikker på at han blev overrasket - det er vist aldrig kommet fra mig før cheeky

Turen blev, alt incl., til 8 km på 45 min - en MEGET tilfreds tur!!

Selvfølgelig bliver min form bedre og bedre, men jeg bliver mere og mere overbevist om at de nye sko hjælper (ikke at det er et mirakelmiddel mod dårlig form.. MEN al (lovlig) hjælp er meget velkommen!!)

 

Det skal med at på trods af bakketræning og efterfølgende flyttehjælp (til kl 19:30! - imponerende hvor meget der egentlig kan være i en lejlighed - men jeg er super glad for at kunne hjælpelaugh) så havde jeg ikke nogle problemer de efterfølgende dag!! 

 

Jeg skifter med vilje sko, så jeg ikke løber i de samme hver gang, så den efterfølgende tur blev tilbagelagt i mine Asics - også en skøn tur!!

Næste tur i mine test-sko er intervaltræning, derefter en semi-lang tur - det glæder jeg mig også til at få afprøvet.

Hvis alt går som jeg håber, så skal de med til N.Y. - hvilket jo "kun" er om en god måned!! DAM´N det bliver FEEE!!cool

 

Husk - hvis nogle af jer ønsker at teste sko lige som jeg har fået fornøjelsen af, så tjek Facebook siden

De bedste løbe-hilsner

//AD smiley

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Martin Steinesss billede
  Gik fra STOR OVERVÆGTIG knægt som ALDRIG løb til normal vægtig og løbeentusiast på under 1 år
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13606:

Leilas billede
Distancer mellem 4-10km. Jeg er, og har altid været, en langsom løber. Har de sidste tre år været...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør