Uddannet løbecoach og Bruxelles Maraton!!

Trine Rings billede

Hej alle :-)

 

'Nu er jeg simpelthen færdiguddannet løbecoach fra At Work-skolen, og jeg synes jeg har fået rigtig meget ud af forløbet, da det først kom rigtigt igang. Det første lange stykke tid handlede det jo kun om e-læring, og næsten halvdelen af de 45 e-læringslektioner handlede om fysiologi og anatomi; ikke lige min stærke side, faktisk synes jeg at det er død-sygt! Men jeg kom igennem, og var på uddannelsesweekend, her i weekenden hvor det hele blev meget mere spændende - jeg fik en masse viden med mig hjem, som er særdeles brugbart, især for min egen træning.

MEN, jeg har også tænkt mig at bruge det til noget mere - eller hvert fald forsøge. Jeg synes det er super sjovt at lægge træningsprogrammer for andre, og vil forsøge at starte et lille projekt op; alle der vil, kan henvende sig og så udarbejder vi sammen et løbetræningsprogram, der passer til den pågældende. Jeg kan gøre det meget billigt, i starten vil det bare handle om at få nogle kunder, og prøve kræfter af. 

SÅ hvis du har lyst, eller kender nogen der har, til at få lagt et program med det fokus du/de ønsker så SKRIV PÅ Trineringjohansen@gmail.com. Som sagt gør jeg det meget billigt ;-)

Yderligere er der sket det at jeg officielt har meldt mig til Bruxelles Marathon, og jeg glæder mig meget til at løbe det til oktober. Mine forældre bor dernede i en periode, så det gælder jo om at udnytte det :-)

Til slut vil jeg blot fortælle at jeg skal løbe med på Politikens løbehold til 12RUN den 1. juni. Det er jeg MEGET spændt på, har INGEN idé om hvordan det bliver (jeg gætter på at det bliver HÅRDT as hell!), men helt sikkert en oplevelse!

 

Det var alt for nu :-)

#1

Anonyms billede

Tillykke med uddannelsen. Spændende :-)

#2

Trine Rings billede

Tak skal du have, det er nemlig super spændende :-)

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Lasses billede
  LØst og fast om mine oplevelser med løb
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina