Trailløb og Bruxelles marathon

Trine Rings billede

Jeg har taget en beslutning. Jeg vil prøve det der trail... trailløb! Jeg synes det er sejt, og kunne godt tænke mig en udfordring ift. løb. Jeg elsker stadigvæk helt almindeligt løb, men jeg synes det kunne være spændende at føje et ekstra element til det! I efteråret løb jeg "Extrem Tøseløb", som var et trail/forhindringsløb - mega hamrende hårdt, og helt vildt fedt. Min krop var SÅ ødelagt bagefter, på højde med marathon-udmattelse, bare på en helt, helt anden måde!

SÅ, jeg overvejer stærkt at melde mig til Salomon Alot Trail den 15. juni.. Ja, faktisk har jeg besluttet at gøre det, jeg har bare ikke besluttet om det skal være 5 eller 10 km! Jeg er ikke typen der melder sig til den korteste distance (der er vist lidt stolt/dumhed der), så det bliver nok 10km. Det hamonerer egentlig også OK med en anden beslutning jeg har taget: Jeg skal løbe Bruxelles Marathon i år. Det er engang i oktober, og det kal nok blive godt. Det er så vidt jeg ved, en masse løb i det store løb, så mon ikke det er underholdende. Min kære fader, som også er maraton-løber er lige flyttet til Bruxelles, hvor han skal arbejde ved EU, så det er jo en god mulighed for at komme ned og lære byen at kende.. Faktisk skal jeg derned om tre uger, hvor jeg også regner med nogle gode lange løbeture!

 

Ift. den løbetræneruddannelse jeg er igang med (www.atwork.dk) er jeg ikke kommet så meget længere siden sidst - den seneste måned har jeg skrevet en stor opgave, og i næste uge skal jeg til eksamen. Nå ja, og så har jeg lige købt en lejlighed oveni, så der har været rigeligt at se til. Efter eksamen letter det lidt, så må jeg komme videre der!

 

God weekend :-)

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina