Skovture og Metropol-løb

Trine Rings billede

Midt i eksamenslæsning + opgaveskrivning er der ikke noge der frisker så godt op som en lækker løbetur - og der findes næppe bedre omgivelser at løbe i, end herude ved mine forældres gård. De seneste tre dage har jeg siddet klistret til "Ledelse med social kapital" og min opgave, og efter et vist antal timer bliver man/jeg jo helt sort inde i hjernen. Så er det på med løbetøjet og ud i skoven, sammen med Magnus-hund. Vi har lavet lidt forskelligt - intervalløb, bakkeløb, pindeleg og hvad vi ellers kan kom i tanke om :-)

 

Udover det, er jeg faktisk blevet kontaktet.. af en kommunikationsmedarbejder på Metropol (hvor jeg studerer), for at høre om jeg vil være med til at arrangere et løb for alle metropols studerende og ansatte, som skal løbe af stablen i foråret. Det vil jeg selvfølgelig gerne, jeg tror det bliver super sjovt. Har 1000 forskellige idéer, men det skal jo også være noget der kan lade sig gøre ;-)

 

Nå - det var egentlig bare en update-overspringshandling, må hellere komme tilbage til bøgerne!

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina