Nice og fars løbeklub

Trine Rings billede
Det er ved at være noget tid siden, jeg har haft noget at berette herinde. Løb har været, som løb nu er.. 3-4 gange om ugen, varmt om sommeren og skønt som altid! Og det er faktisk løgn at det er som det altid har været, for jeg har både løbet hurtigt i fars klub og virkelig langsomt midt på dagen i Nice... Først fars løbeklub: 13 km skulle der løbes, ca. 1 måned siden. Min længeste tur efter maraton; det var hårdt, især fordi der var et på stykker jeg besluttede at løbe fra, hvad end det krævede - min åndssvage stolthed betød at jeg måtte løbe med 3 velvoksne herrer, der løb ca 15 sekunder hurtigere pr. km end jeg er vant til.. Det var skide fedt, selvom bakkerne ude i Kalundborg forekommer stejlere og flere end i KBH! Alt i alt, fed motiverende og udfordrende tur:-) Og så skønne Nice på Frankrigs sydkyst: 35 grader fra kl 09-21 hver dag, smukke klipper, vildt vand og et hav af forskellige underholdene mennesker... Og så selvfølgelig nogle skønne løbeture, som var så langt fra mine sædvanlige københavnske løbeture som muligt! Løb opad mod vandfaldet, udad mod fyrtårnet, henad strandpromenaden og den anden vej ud til klipperne.. Nå ja, og spurtede om kap med søde-Søren. Jeg vandt. Ikke! Alt sammen var hårdt som bare pokker, luftfugtigheden var en del højere end heroppe nord på! Det var super fedt at løbe et andet sted end hjemme, i nogle helt andre omgivelser... Jeg gad godt tilbage! Herhjemme går det fint med løb, får løbet 4-5 gange om ugen, både korte og lange ture.. Har meldt mig til Powerade halvmaraton til september, så må hellere se at løbe formen helt til igen! Hej!

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina