Metropol IF og DHL

Trine Rings billede

DHL stafetten er i dag, og jeg glæder mig rigtig meget til vi endelig skal løbe. Det er henad tre måneder siden vi begyndte at planlægge, dejligt at dagen endelig er kommet. Det er lidt plat at jeg glæder mig sådan, men jeg elsker mit studie og jeg elsker at løbe.

Vi løber i blå løbetrøjer med orange skrift - kan ikke huske hele teksten, men på bagsiden står der noget i retning af: Jeg lærer at håndtere katastrofer - hvad gør du? Katastrofe og risikomanageruddannelsen. HVIS du ser en af disse trøjer (der skulle meget gerne være 25 af os) så hep engang på os, det vil vi blive glade for :-)

 

Udover det har jeg meldt mig ind i Metropol IF som er en nystartet idræts forening på min skole - det er ret stort slået op, og jeg glæder mig til at se hvor langt de/vi kan drive det. Jeg har meldt mig til både at lave foreningsarbejde, men også som eftermiddags løbetræner; det bliver spændende at prøve af :-)

 

God tur til alle DHL-løbere (også Jer andre!) og lad os håbe vejret holder!

 

Trine.

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina