Latinske ord og slå-dig-selv!

Trine Rings billede

SÅ nu er jeg gået lidt igang med det e-læring jeg skal igennem i forbindelse med min føromtalte løbecoachuddannelse - og jeg skal lige hilse og sige, at jeg ikke er fan af udenadslære, og da slet ikke når det drejer sig om latinske ord!! Brevis, Epicondylus, Glenoidalis og Tuberositas er nogle af dem, og jeg tør godt love, at det ikke bliver hverdags-ord for mig!!

Jeg er stadigvæk helt spændt på at komme ordentligt igang med det hele - igår modtog jeg lærebog i anatomi og fysiologi, samt Gyldendals løbebog, og kom nærmest for sent på arbejde fordi jeg ikke kunne slippe det igen :-)
Ift. at komme rigtigt igang, går der desværre nok lidt tid, da jeg ligenu sidder og skriver et ret omfattende projekt til skolen, som først afsluttes den 14.1.2013, så tiden fra nu og dertil går hovedsagligt med det...

 

Jeg var ude og løbe i går, og det i sig selv er jo ikke noget wonder, men det var det alligevel - jeg benyttede mig af "slå-dig-selv" funktionen på Endomondo, og løb præcis samme rute som i mandags, 8,45 km hjemmefra - damhussøen rundt - hjem... og jeg slog mig selv med 3 minutter. Det var en fed fed fed fornemmelse at komme hjem med :-) I mandags var der RET meget sne, og det var lige en tand koldere, men det er stadigvæk tre minutter ;-) Den funktion vil jeg bruge lidt mere, det er sgu motiverende når Endomondo-stemmen siger "behind by 15 seconds", skide godt når der skal lidt fart på! 

 

Nå - det var den der opgave - husk, at i også kan følge med i mit løb, ved at følge mig på twitter @ringtrine :-)

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina