Løbetræner i Metropol IF

Trine Rings billede

Ups. Jeg har været virkelig dårlig til at vedligeholde min blog her, men nu giver jeg det lige et forsøg igen - ikke mindst fordi der sker nogle interessante ting med mig og løb for tiden :-)

 

1. Der er ikke mange uger til jeg skal afslutte min løbecoach-uddannelse, så jeg er gået i intensiv-læse fasen nu. Jeg ahr været lidt langsom om at komme igang, da denne vinter har været helt skørt travl. Men nu er jeg ordentligt igang, og det er faktisk meget sjovt. Når jeg løber rundt udenfor forsøger jeg at tænke lidt dybere over hvad det er min krop gør, end jeg gjorde før - på den måde tænker jeg at det er noget der vil blive inde i hovedet. Det er dog ikke helt så simpelt, da mine tanker har det med at flyve i alle mulige retninger når jeg løber.
Tidligere idag var jeg oppe og svømme, og det lykkedes mig her at holde fokus på muskel-kontraktion og extension.. i ca. en banelængde!! Fysiologi og anatomi er bare ikke specielt ophidsende. Nå men, anyways, så glæder jeg mig til de næste emner som blandt andet tager fat i motivation og træningslære.

2. Mandag den 25. marts starter jeg som løbetræner i Metropol IF, som er Professionshøjskolen Metropols idrætsforening. Det bliver spændende og sjovt - hver mandag kl. 1615 løber jeg fra Campus med hvem end der nu er dukket op - og lad os da håbe at nogen gør. Indtil videre har jeg bare været mig selv om løb - og nogle gange min far - så det bliver noget helt nyt for mig, at dele det med andre... Håber jeg kan finde på nogle sjove og udfordrende ruter :-)

3. Jeg er ret fristet til at melde mig til CPH maraton 2013, men har en aftale med min far om at løbe maraton i Bruxelles til oktober. CPH sidste år var mit første maraton, og jeg ville elske at opleve den samme stemning og rute igen - men jeg har ikke tid til at træne op til begge, og Bruxelles hiver trods alt lidt i mig, efter de gamle er flyttet derned. 
Jeg elsker at løbe om vinteren, og har også været særdeles aktiv hele denne vinter - jeg har ikke løbet mange lange ture, men jeg har løbet ofte og nydt det. Nu vil jeg dog godt igang med at løbe nogle lange ture igen, og har lavet en plan til mig selv: Vinteren igennem har jeg løbet omkring 8km som maks. i februar blev det skruet op til 10km, marts 12km og sådan vil jeg fortsætte med at smække et par km eller tre oveni, indtil maraton træningen rigtigt går i gang. SÅ denne måned står det altså på en masse 12kms ture, og så bliver det formegentlig 15km fra april.. Jeg er for et par uger siden flyttet tilbage til mit gamle hood, Østerbro, hvor der er de mest fantastiske løbemuligheder (kastellet, langelinje, fælledparken, søerne osv.), og jeg glæder mig til en masse dejlige timer herude :-)

Nå, men det var egentlig bare det for nu.. 

#1

Jyt's billede

Interessant læsning og da temmelig imponerende præstationer. Ja, for en nybegynder som jeg, er 8 km jo i selv selv "imponerende" ...  smiley  ha ha ... 

 

Nå, men god fornøjelse med træning  ......   Jeg kigger nok forbi din blog igen ....

 

HejHej

 

 

#2

Trine Rings billede

Tak for din kommentar - og JA, 8km er imponerende. Nogle gange er 5km for mig også imponerende ;-)

 

Selv god fornøjelse, det er altid så spændende i starten :-)

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina