Løbecoach uddannelse, og i gang igen!

Trine Rings billede

Så okay, indrømmet - efter maraton i maj og halvmaraton i oktober gik jeg lidt i stå.. altså her på bloggen! Jeg har skam løbet regelmæssigt siden, om end det ikke er blevet til lige så lange ture. 

Mit efterår har været meget travlt, og det har mine løbeture være præget af. Ofte er det blevet til 3-4 km om morgenen inden skole/arbejde, eller en lidt længere tur om eftermiddagen efter skole. Den sidste månedstid er jeg igen begyndt at prioritere de lidt længere ture - de holder sig dog stadigvæk på omkring 10 km, men det er fint lige for tiden - eller det vil sige, lige ind til nu. Jeg er nemlig blevet tilbudt en løbecoach uddannelse.

Ja tak - kvit og frit. Jeg deltog i en konkurrence via atwork.dk, som ville smide 20.000kr efter det bedste "sundhedsforslag" som skulle handle om livskvalitet i hverdagen - mit forslag var ikke godt nok, men de ville gerne tilbyde mig en løbecoach uddannelse, da de synes jeg havde en god energi. Jeg takkede selvfølgelig ja, og er lige gået i gang. En del af uddannelsen foregår via e-læring, og det første afnsit er omkring anatomi og fysiologi - jeg er ikke helt så stærk i sådanne ting, men jeg glæder mig til at lære en masse, og jeg er sikker på det kommer til at smitte af på min træning. Det er simpelthen så spændende! Hvis du vil læse mere om uddannelsen, følg da dette link: http://www.atwork.dk/skolen/loebetraener.html

På et eller andet tidspunkt kan det jo ske at jeg får brug for nogle prøvekaniner - nu ved jeg ikke hvor mange der følger med på siden herinde, men jeg kunne godt finde på at annoncere det her - formegentlig også på twitter hvor jeg findes under @ringtrine :-)

 

Det var alt lige for nu :-)

#1

Sofies billede

Tillykke! Sikke en chance at få. Har du tanker om, hvad du skal bruge uddannelsen til?

#2

Trine Rings billede

Hej Sofie.

Tak, jeg er også meget glad! I første omgang bliver det for egen lærings skyld - jeg har lidt på fornemmelsen at man selv skal ud og bruge nogle flere penge, hvis man skal drive forretning på det, og jeg er på SU! Men, optimalt set vil jeg da rigtig gerne bruge det til at træne nogen i fremtiden. Har en lille idé om at starte noget meget småt op, som ikke nødvendigvis bliver et firma, men en gratis service for erfaringen (og glædens) skyld :-)

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina