Extrem tøseløb

Trine Rings billede

Ups, det er godt nok noget tid siden nu.. Men der er sket en del siden sidst. To "store" ting: Jeg har gennemført mit Powerade halvmaraton nummer 3 i samme tid som det første (og hurtigste), og jeg har løbet Extrem Tøseløb.. De fleste af Jer kender nok Powerade (som jo er det mest fantastiske løb i København!), så jeg vil i stedet koncentrere mig om Extrem Tøseløb.

 

Extrem Tøseløb blev gennemført for første gang den 6. oktober i år, ude på Røsnæs i Kalundborg. Det havde pis-øs-regnet dagen før, så kulissen var helt perfekt... Meningen er at det skal være en lille pangdag til Extrem Mandehørm, men stadigvæk på en meget lokal måde. Det er min fars løbeklub, 5 Tårns Motion, der arrangerer og vi var ca 80 deltagere (jeg blev nummer 7 ;-) )

Røsnæs er et MEGET kuperet område, og vi blev IKKE sparret for noget - jeg tror at vi løb op og ned ad ca. 20-25 stigninger, og ruten var 6,6 km. Udover en hel masse (forbandede!) bakker, skulle vi igennem en del mudderhuller, grisefolde og ned på maven et par gange. Start og mål var på en vingård, og de sidste 1,2-1,5 km foregik i rask løb op og ned af vinmarkerne - som også indeholdt stigninger (og hver gang man kom op og vendte, kunne man se mål)

Det var et super, super sejt løb og det er helt vildt sjovt at deltage i de små lokale, som lidt afveksling for de store københavnske løb. Udover det var det super godt arrangeret, med en hel masse sponsergaver - faktisk var der en lodtrækningspræmie til hver 3. deltager (jeg vandt en lækker langærmet addidas løbetrøje :-)) Der var også en fed goodiebag og en flot medalje.

Det var helt vildt hårdt, og min mor som var med ude og heppe sagde efterfølgende at hun aldrig har hørt så mange kvinder svovle og bande så voldsomt før! Det kommer igen til næste år, jeg kan klart anbefale at være med!

Udover det har jeg faktisk haft en twitter-løbedate ;-) Det var super sjovt, en anderledes måde at løbe på og en anderledes måde at møde mennesker på. Hende jeg løb med, er ekspert i sociale medier og jeg har lidt på fornemmelsen at hun oftere gør ting som dette, end jeg :-)

I den næste uges tid tager jeg hjem til mine forældre og læser til eksamen, så der står den på en masse dejlige løbeture på landet med vores søde, søde hund.. Det glæder jeg mig til :-)

Jeg har vedhæftet nogle billeder fra Extrem Tøseløb :-)

Hav en dejlig søndag!

#1

Lone Bs billede

Flotte billeder. Lyder som et godt og anderledes løb.

 

#2

Trine Rings billede

Hej Lone.

Det kan du tro det er - og udfordrende. Flere af dem :-)

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina