Endomondo, Powerade og DHL

Trine Rings billede

Ja, nu er der jo kun lige godt to uger til Powerade halvmaraton, som på en eller anden måde er blevet et fast indslag i min september måned!

Egentlig tror jeg nok at træning går godt nok - 15,5 km i sidste uge er den længeste efter maraton. Jeg skal ud i dag, og regner med omkring 17 km. Og så måske en lignende tur i næste uge, og en masse små hygge ture den sidste uge op til.

Jeg løber ofte for tiden, og jeg kan mærke at det gør godt i kroppen. Efter maraton havde jeg lige brug for en lille pause fra løb, og kom nok ud en tre gange om ugen; men af pligt. Nu nyder jeg det igen. Var nede og se Kastelløbet i tirsdags (støtteløb til fordel for krigsveteraner) og nøj hvor jeg elsker stemningen der er omring et løb. Det er så hyggeligt, folk er i godt humør og fælles om en interesse. Plus at det er ok at lugte lidt. Det skal man faktisk helst. Så nu glæder jeg mig meget til Powerade igen.

DHL er i næste uge, og jeg har som tidligere skrevet, arrangeret at min uddannelse kan komme med; fem hold har vi tilmeldt. Det bliver skide hyggeligt, og jeg håber at løbe fra alle. Hvert fald pigerne ;-) Vores undervisere og uddannelses-ledelse skal løbe samme aften, og vi skal virkelig helst have bedre tider end dem, når vi vender tilbage til skolen! Nej, jeg glæder mig meget - hvis nogen af jer skal ud og løbe, så hold øje med blå løbetrøjer med orange skrift, hvor der står noget i stil med: KATASTROFE- OG RISIKOMANAGERUDDANNELSEN, DHL-stafetten 2012, PH Metropol. Det er vist ikke alle af mine medstuderende, der har trænet lidt meget op - så hep gerne på dem, hvis de ser kvæstede ud :-)

 

NU vil jeg hoppe i løbetøjet, og se hvordan benene er. I øvrigt; jeg bruger Endomondo til at tracke min træning - jeg vil meget gerne have en masse løbevenner derinde (det er så sjovt at følge med i andres træning, og evt. finde inspiration), så find mig enten på min e-mail: trineringjohansen@gmail.com, eller mit brugernavn Trine Ring :-)

PS Tjek vedhæftede billede. Jeg synes det er sjovt!

Links

#1

Rasmuss billede

Pas på med for meget Powerade, jeg drak en gang blot nogle få glas som var placeret langs ruten på halvmarathon i Wien. Både min kæreste og jeg fik det vildt dårligt af det.

#2

gta 5 key pcs billede
Live music listings are like schedules that keep audiences in the know on when and where they can get to enjoy live music. CORPORATE PROFILE: Since 1989: Restoration Environmental, one of Canada's leading GREEN specialty contractors in Asbestos Removal, Demolition and Disaster Recovery,. Fortunately, Toronto and the GTA has an abundance of executive, par 3, and 9-hole golf courses that are suitable for beginners.

#3

Car Repair guidess billede
Hello! I'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

#4

Sols billede
I am sure this piece of writing has touched all the internet viewers, its really really good article on building up new weblog.

Om bloggen

Trine Rings billede
Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina