6. etape.

Danni Callesens billede

‎6. etape startede fantastisk godt. Benene var friske, musikken var bedre end sædvanlig, og det kørte bare. Meeen.... Så let skulle det ikke gå hele vejen. Ved 25 km blev venstre lår som beton, og det var op-ad-bakke resten af vejen. Vejret skiftede, og det var bestem ikk til det bedre :-) Men igennem kom jeg, og så måtte Søren "fix what was broken" :-) 253,2 km er rundet, og vi er nu på den anden side af Limfjorden, og SÅ klar til i morgen :-) 

Mvh. Danni

Om bloggen

Danni Callesens billede
Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13991:

Nils Vests billede
Motion løber +50 Løber gerne 1/2 marathon og en enkelt marathon ind i mellem

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør