3. etape.

Danni Callesens billede

‎3. etape fra Nr. Nebel til Søndervig klaret :-) Benene har det stadig godt. Torben Glass løb med mig alle 42,2 km, og hans bedre halvdel Karen, løb 9 km med os, og 9 km tilbage efter bilen. Stor tak og respekt herfra... Så de første 126,6 km er rundet på de tre dage. Glæder mig til turen i morgen, med den gode musik i ørene, og favorit-skoene på :-) 

Mvh. Danni :-)

Om bloggen

Danni Callesens billede
Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14107:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019