Var bare træt

Louise Andersens billede

Jeg kan dælme godt mærke på kroppen at sådan en arbejds uge tærer på den. Har nattevagt i 7 nætter og så 7 dage fri, denne gang har jeg dog taget 2 ekstra vagter, så det bliver 9 nætter i alt, men så står den også på ferie bagefter.

 

Nå men pyt på det. Jeg gad egentlig ikke tage ud og løbe idag, men pludselig havde jeg sku løbetøjet på og stod og låste døren cheeky

Det blev til en tur på lige over 10 km, farten kunne selvfølgelig godt have været bedre, bare ikke i dag, og jeg er glad nok for bare at komme igennem turen.

Jeg kan virkelig mærke trætheden i mine lår muskler, det føles som om at jeg render på halv tomme depoter fra start til slut, og det er bare så surt.

Så leger jeg bare: slut fasen af maraton

og siger til mig selv: det blive ikke værre og du kan sku klare ALT :)

 

Hele denne uge har jeg ikke været ude på en eneste løbetur hvor jeg har glædet mig, men det har nu ikke stoppet mig. Og ambitionerne bliver bare skuret ned når jeg har nattevagt :)

 

I just felt like running

Om bloggen

Louise Andersens billede
Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Karin Møllers billede
  Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk