Var bare træt

Louise Andersens billede

Jeg kan dælme godt mærke på kroppen at sådan en arbejds uge tærer på den. Har nattevagt i 7 nætter og så 7 dage fri, denne gang har jeg dog taget 2 ekstra vagter, så det bliver 9 nætter i alt, men så står den også på ferie bagefter.

 

Nå men pyt på det. Jeg gad egentlig ikke tage ud og løbe idag, men pludselig havde jeg sku løbetøjet på og stod og låste døren cheeky

Det blev til en tur på lige over 10 km, farten kunne selvfølgelig godt have været bedre, bare ikke i dag, og jeg er glad nok for bare at komme igennem turen.

Jeg kan virkelig mærke trætheden i mine lår muskler, det føles som om at jeg render på halv tomme depoter fra start til slut, og det er bare så surt.

Så leger jeg bare: slut fasen af maraton

og siger til mig selv: det blive ikke værre og du kan sku klare ALT :)

 

Hele denne uge har jeg ikke været ude på en eneste løbetur hvor jeg har glædet mig, men det har nu ikke stoppet mig. Og ambitionerne bliver bare skuret ned når jeg har nattevagt :)

 

I just felt like running

Om bloggen

Louise Andersens billede
Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Karin Møllers billede
  Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14718:

RunTogether Danmarks billede
RunTogether er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk