Aften træning

Krfldys billede

Hej,

 

Endnu engang har jeg været ude om aften for at træne. Her om sommeren er det ok. Selvom jeg jo møder en del mennesker, som er ude at feste, hjemløse, nakomander og andet godt folk . Det kan godt være noget af et forhindringsløb. Men tempaturen falder ikke ret meget. Så njeg kan stadigvæk løbe i kort busker og t-shirts. Her til vinter kan det godt blive koldt og mørkt. Jeg har prøvet at løbe om vinteren, men jeg ved, at der er mange, som ikke vil løbe om vinteren. Her er det vigtig med et mål, motivation eller en super god grund til at løbe. Mit mål er Copenhagen Marathon. Min motivation er at jeg gerne vil løbe forfods og slå min rekord på marathon distancen. Min grund er at jeg kan mærke at min krop bliver bedre og stræker af at løbe, og at jeg får opladt min energi.

 

  

  

 

 

 

#1

PSs billede

Så længe det ikke er for glat vil jeg hellere løbe i vinterkulde end i sommerhede.

Løber du forfodsløb i baretæer/fivefingers eller i traditionelle sko?

Held og lykke med projektet

#2

Krfldys billede

Hej PS,

 

Jeg løber i almindelige løbesko. Ligenu er jeg arbejdsløs, pengende hænger ikke lige på træer. Men jeg har dog tænk på at give mig en julegave iform af nogle løbesko for forfodslanding. F.eks. Nike free.

 

 Hilsen,

Krykke

 

Om bloggen

Krfldys billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk