min træning

shelles billede

For min egen skyld og motivation vil jeg forsøge at skrive min træning ned her...

Mandag : 4 km stille og rolig hyggetur med de andre tøser. Nem tur

Tirsdag : 5 km også en stille tur i skoven.

Onsdag: 6 km med en ny løbeveninde

Torsdag: ingen løb

Fredag : ingen løb

Lørdag: 10 km 3 i skov og 7 på vej

#1

shelles billede

søndag : 4 km i godt tempo

 

Jeg vil gerne prøve kræfter med et ½ marathon til næste år.

Udover at jeg vil øge min træning stille og roligt vil jeg også have min kost med, idet jeg gerne vil tabe 12 kg

#2

shelles billede

Mandag : 2 timer forskelligt i Fitness

Tirsdag : løb 6 km i godt tempo

Onsdag : 2 timers forskelligt i Fitness : cykling, styrketræning

 

Kosten går super, så jeg håber at der er sket noget på fredag når jeg skal på vægten/måles

#3

shelles billede

Jeg må indrømme at det kniber med at få skrevet.....

Men men ...Jeg har taget springet og er tilmeldt Berlin halvmarathon 2012.....Så nu er der virkelig noget at arbejde henimod....Jeg glæder mig allerede:)

Om bloggen

shelles billede
Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg haft mit eget slankeprojekt ved siden af...af 2 gange har jeg indtil nu tabt 25 kg og holdt det, så nu er mit mål at få smidt de sidste 12,9 for at være præcis:) inden marathon...Men det går super godt for mig.....Så jeg glæder mig allerede helt vildt..

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Jens Peter Bregnballes billede
  Nyt om Dronninglund løbet
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14837:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk