Maj løber ud, jeg løber videre

Vanposts billede

Da jeg begyndte at løbe, og fandt ud af, at jeg faktisk kunne komme længere end 1 km uden at få respirationsstop og angstanfald, måtte jeg sætte nogle mål. I min verden kan jeg ikke rigtig komme videre uden mål. Så det grublede jeg lidt over. Jeg har jo billet til CPH. Marathon 2012, den billet jeg ikke fik brugt i år, er konverteret til adgang til næste år, men du, CPH. Marathon er sikkert fint, men så slog det mig, at det må være Athens Marathon. Det ligger i november, den 13/11 for at være præcis, så det kunne jeg godt tænke mig. Klog af skade, har jeg fundet en løbetræner, og jeg forelagde ham situationen. Hvordan mine data var og hvad mit mål er. Han summede lidt over det, og kom tilbage med et program, der skal gøre mig klar til Athens Marathon. FEDT.

Well, men inden da, havde jeg sat 2 delmål for maj måned. Og da maj er ved at løbe ud, skulle jeg gøre noget idag, da jeg ellers ville få svært ved at nå mine mål. Det ene var at komme ud over 10 km. Og det gjorde jeg 2 gange, dels her og her.

Det andet delmål var, at komme under 30 minutter på 5 km. OG DET KOM JEG IDAG ;oD se her Så deter jeg satme godt tilfreds med.

Det næste er, at jeg skal plotte nogle løb i kalenderen. Det vender jeg tilbage med.

Og på løbet idag, kom jeg ud for en mindre krise ved de 3,5 km. Jeg lagde for hårdt ud, naturligvis ;o/ , men brugte et værktøj til at komme gennem. Det vil jeg afsløre næste gang.

God træning derude.

Van Post

Om bloggen

Vanposts billede
Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk