Maj løber ud, jeg løber videre

Vanposts billede

Da jeg begyndte at løbe, og fandt ud af, at jeg faktisk kunne komme længere end 1 km uden at få respirationsstop og angstanfald, måtte jeg sætte nogle mål. I min verden kan jeg ikke rigtig komme videre uden mål. Så det grublede jeg lidt over. Jeg har jo billet til CPH. Marathon 2012, den billet jeg ikke fik brugt i år, er konverteret til adgang til næste år, men du, CPH. Marathon er sikkert fint, men så slog det mig, at det må være Athens Marathon. Det ligger i november, den 13/11 for at være præcis, så det kunne jeg godt tænke mig. Klog af skade, har jeg fundet en løbetræner, og jeg forelagde ham situationen. Hvordan mine data var og hvad mit mål er. Han summede lidt over det, og kom tilbage med et program, der skal gøre mig klar til Athens Marathon. FEDT.

Well, men inden da, havde jeg sat 2 delmål for maj måned. Og da maj er ved at løbe ud, skulle jeg gøre noget idag, da jeg ellers ville få svært ved at nå mine mål. Det ene var at komme ud over 10 km. Og det gjorde jeg 2 gange, dels her og her.

Det andet delmål var, at komme under 30 minutter på 5 km. OG DET KOM JEG IDAG ;oD se her Så deter jeg satme godt tilfreds med.

Det næste er, at jeg skal plotte nogle løb i kalenderen. Det vender jeg tilbage med.

Og på løbet idag, kom jeg ud for en mindre krise ved de 3,5 km. Jeg lagde for hårdt ud, naturligvis ;o/ , men brugte et værktøj til at komme gennem. Det vil jeg afsløre næste gang.

God træning derude.

Van Post

Om bloggen

Vanposts billede
Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Allan Kents billede
  Her vil jeg benytte chancen til at skrive lidt om min løbetræning samt cykeltræning på en hometrainer som jeg pt. foretrækker. Det kan være svært at kombinere de to typer træning, da cykeltræningen...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15163:

Amalie Asmuss billede
Jeg er webdesigner/skribent. Jeg er spændt på at være en del af dette fællesskab og finde nye...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk