evaluering

henrietteks billede

Puha synes ikke rigtig at ugen er gået som jeg havde håbet på, der er i hvert kke blevet løbet så meget som

jeg havde håbet ,det er måske bare mig der skal udvise lidt større tålmodighed, synes jo bare at dagene virker uendelige lange.

siden mandag har jeg kun løbet en gang hvad der bestemt ikke løfter humøret når det er nu især der skal trænes op, men hopper

på hver anden dag på spinning, det hjælper lidt på min ro omkring hvorvidt min udholdenhed holdes ved lige men savner løbet.

Jeg har bestemt at ligge en fast trænings strategi fra mandag hvor der er påskeferie, og så håbe at det giver noget intensitet og udbytte, det har jeg brug for.

 

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13849:

Sabrina Sørensens billede
Nyopstartet løber, efter GB-operation 17/01/17. Mål: Halvmarathon sept19

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør