evaluering

henrietteks billede

Puha synes ikke rigtig at ugen er gået som jeg havde håbet på, der er i hvert kke blevet løbet så meget som

jeg havde håbet ,det er måske bare mig der skal udvise lidt større tålmodighed, synes jo bare at dagene virker uendelige lange.

siden mandag har jeg kun løbet en gang hvad der bestemt ikke løfter humøret når det er nu især der skal trænes op, men hopper

på hver anden dag på spinning, det hjælper lidt på min ro omkring hvorvidt min udholdenhed holdes ved lige men savner løbet.

Jeg har bestemt at ligge en fast trænings strategi fra mandag hvor der er påskeferie, og så håbe at det giver noget intensitet og udbytte, det har jeg brug for.

 

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Ditte Egerrups billede
  Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13733:

Claus Damms billede
løber almindelig løb og trailløb, op til halvmarathon distancen. Største løbeoplevelse er trail på...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør