dejlig efterårs og vinter træning venter:)

henrietteks billede

Så endelig ser det ud til at man kan begynde så småt at vende tilbage til sit gamle jeg, selvom der nok lige går lidt tid inden det fysiske niveau er i top igen, lidt skræmmende at det egentlig går så hurtig eller i hvert fald støt ned ad bakke når man har været helt nede at ligge i stilstand MEN OP på hesten igenwink

Halvmarathon i byen gemmer jeg , tror hellere jeg vil træne støt og hårdt mod at blive endnu  bedre stærkere og hurtigere til ALLE de skønne løb der venter næste år:) kan næsten ikke vente.............. Indtil videre er det bare at bygge op og komme ud og nyde efterårs vejret der for mit vedkommende er det smukkeste og mest ideelle vejr at løbe i , og er der skov eller strand i nærheden så er jeg i paradis:)

gode løbe oplevelser til alle i okt og Nov:)

enlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightened

En god ting her i de kolde måneder- MELD dig ind i en løbe klub, det er optimalt for det sociale aspekt men også at man kommer afsted sammen med nogen hver gang, det er max 200 kr for et helt år og det er ikke kun løb man får men oplevelser, ture venskaber og meget mere:)

 

knus til alle:)

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13846:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør