AV for Dælen

henrietteks billede

.....Jahhhh hvad skal man sige, har ikke været herinde en evighed , ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men mine løbe drømme og forventninger har da godt nok mødt modstand og udfordringer i 2011.

Hele året har været fyldt med  vabler, skinnebensbetændelse ankel forstuvninger, sorte negle halsbetændelser  YOU NAME IT

smileyMen jeg opgiver ikke så let......

NU er det snart 6 dage siden jeg fik fjernet mine mandler, og higer som en gal på at komme i bevægelse igen, meeen der hvor de sad der værker det og gør ondt som ind i H...........

Med det samme jeg slår øjnene op griber jeg ud after piller og vand, dynen hurtig over hovedet igen og venter indtil en følelse af fred i mine øre og hals begynder at dukke op, så er det ud at gå, ud og nyde det forfærdelige skønne efterårs vejr der er i øjeblikket.

Nåede heldigvis mit  halvmarathon i Odense, der var en kæmpe oplevelse, Jeg var så stolt og nok endnu mere overrasket over at det føltes så let at løbe de 21,1 km....... Men det er sku da også mere hyggeligt at løbe  mange istedet for alene :)

Nu er det så sådan at jeg sidder og vrider fingrene i iver over at skulle med til vores lokale by halvmarathon den 5 nov, så det satser jeg på at jeg kan blive klar til, hvis halsen vil:)det kan jo kun blive bedre fra nu afwink

 

#1

Sørens billede

Jeg fik fjernet mandler for et par år siden og kan kun give dig ret. Det gør sindsygt ondt. Jeg tror der gik 3-4 uger før jeg kunne spise normalt igen. En god slankekur :-) Og løbe kunne jeg ikke før efter lang tid. Man skal passe på, det ikke bryder op. Det er ret svært at sætte plaster på i halsen ;-)

God bedring - vær tålmodig...

 

#2

バーバリーマフラーs billede

今日はたいして寒くなくて、夕方で海岸へ遊びにに行く準備ができています。風が強いので、バーバリーマフラーを持つことがなければならない。バーバリーハンドバッグが便利ですから、いつでも、どこでもバーバリーハンドバッグを取っています。バーバリーアウトレットの商品は大変人気が集まっています。私はいつもバーバリーアウトレット店舗を利用しています。バーバリー財布は非常に美しい財布です。個人的な使用のためだけではなく、それを離れて与えることも非常に良いです。それはバーバリーハンドバッグ、または手にあるかどうか、崇高なものまでカバーすることはできません。私は今があるとき、バーバリーアウトレット店舗を利用しています。

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14871:

Frida Louise Bondes billede
Jeg elsker at løbe, det er mit frirum. Jeg er ikke den store løber, så konkurrencer og sådan noget...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina