I sne og slud skal løberen ud..

Ditte Egerrups billede

Det kan godt være at posten skal ud i alt slags vejr, meeeen i morges havde jeg besluttet mig for at det skulle løberen nødvendigvis ikke. Det har sneet i nat og det er lig med sne og sjap på den vej jeg løber på. Og så har jeg forresten også lige en bachelor jeg skal skrive på. Men i frustration over at det jeg sad og læste, gav endnu mindre mening end det plejer at gøre, besluttede jeg mig for det nok var på tide at afprøve, den ny indkøbte hue og de nye handsker. For så kunne jeg da ikke bruge undskyldningen med det var for koldt til noget.
Så mig i tøjet og afsted det gik - så imens jeg lige sidder og får min puls ned fra kolibriniveau til menneskeniveau kan jeg jo lige så godt skrive lidt her inde.
For nøj, noget sjap det var at løbe i.. Men, men, men, det gik jo faktisk rigtig godt. For det første kan jeg se på mine grafer, at mit løbe tempo er noget mere stabilt denne her gang en det har været de andre gange, og faktisk også lidt hurtigere. Så jeg synes jeg har lov til at klappe mig selv lidt på skulderen *klap klap*.

Og lad os så undersøge variablene for at se hvad der har givet forbedringen

- Ny hue og handsker
- Sjap og sne
- Det er torsdag i dag, og sidste løbetur var en tirsdag.

Det med dagene vælger jeg at sortere fra med det samme, for det er bare en menneske bestemt faktor at det i dag er torsdag og kan derfor ikke have noget at sige. Så er der vejret og det nye udstyr tilbage. Sjappen og sneen gav et ret stor frustrationsmoment, så det kan være jeg er løbet hurtigere for at komme hurtigere hjem igen? På den anden side, det var glat og det gjorde der skulle mere energi til, for at komme fremad. Lad os se på det nye udstyr, medmindre mine handsker og hue har indbygget doping i sig, så det hele tiden afgiver en smule, så må det være noget at gøre med at jeg bedre kan holde varmen?
Ej, jeg tror det skal have lov til at stå uafgjort mellem sneen og det nye udstyr.

Lige meget hvad det er, kan jeg i hvert fald konstatere at min tid/km er gået fra et gennemsnit af hele turen (med opvarmning og nedkøling) på 10:15/km til 9:50/km og mine bedste intervaller fra 7:05/km til 6:32/km..

Så jeg er det man kan kalde godt tilfreds. Og nu tilbage til bachelor

#1

PSs billede

Det er ikke altid let at gennemskue hvilke variable som er de afgørende. Jeg har opdaget, at jeg bliver hurtigere af at hugge mine ungers fredagsslik Wink så måske er det noget du har spist?
Eller måske er det helt enkelt træningen og din indre fornemmelse af sabelkatten som presser dig fremad.
God skrive lyst Smile.

Om bloggen

Ditte Egerrups billede
Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er bedre end mig. Med chance for sarkasme, ironi og humor

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13921:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør