Det er vist bare meningen jeg skal spises

Ditte Egerrups billede

Var jeg hulekvinde og der kom en sabeltandstiger efter mig, så var det vist bare meningen at jeg skulle dø. Men jeg lover jeg ville gøre alle i nærheden, opmærksom på jeg var ved at dø, for råbe højt, det kan jeg.
Tanken med at jeg nok ikke var den første til at slippe væk, hvis vi nogensinde blev angrebet af sabeltandstigere strejfede mig under min første løbetur, og hvad kan det så betyde? Jo, ser man med Darwins øjne på det så er det nok en pæn hentydning til at mine gener bare ikke er stærke nok, til at jeg bør føre dem videre. Ser man med religiøse øjne på det, tja, så er jeg ikke udvalgt til at fører mine gener videre.

Det er egentlig lidt en deprimerende tanke. Men så er det godt at jeg er kvinde og hammer stædig så, hvis den der sabeltandstiger lige gider at vente et halvårs tid, så skal jeg vise både Gud og Darwin at jeg også skal have en chance, for at blande mine gener ind i vores samlede genmasse.

#1

PSs billede

Hvis du havde levet samtidig med de sabeltandedetigre var du allerede i super form Laughing out loud.

Om bloggen

Ditte Egerrups billede
Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er bedre end mig. Med chance for sarkasme, ironi og humor

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13921:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør