Blæsten er frisk på løberens vej

Ditte Egerrups billede

Som ved et trylleslag var sneen væk, hvilken velsignelse og det var tørvejr det var nok endnu mere fantastisk.
Det er utroligt hvad man kan komme til at tænke på på sådan en tur, især når man tager i betrækning den voldsomme koncentration der skal til for at trække vejret bare nogenlunde ordentligt...
Jeg prøver at bruge mine ture på at, ja, tænke på ingenting. Det er utroligt som sådan en tur bare kan tømme ens hoved for alle de ting man ellers går og tumler med og så lade det fylde af ro, og vejrtrækningsøvelser. Jeg drømmer mig tit væk, drømmer mig til beståede eksamener, bryllup og børn (man er vel pige) men også bare længere løbeture..

Og når man så kommer hjem og kan se der er sket bare en lille fremgang, så bliver det jo ikke bedre.

Dagens resultat blev:
Gennemsnit for hele turen gik fra 9:50/km til 9:36/km den her gang.
Bedste interval gik fra 6:32/km til 5:56/km

Så man må jo sige det går fremad, men i dag var jeg også nødt til at stå stille og få mig en puster 3 gange i løbet af turen, for jeg kunne overhovedet ikke få min puls ordentlig ned i mine gå intervaller ellers. Men er udover det rigtig godt tilfreds..

#1

Sofies billede

Jeg hører tit om løbere som får klaret "verdenssituationen" mens de løber - får tænkt en masse tanker osv. Det har jeg aldrig været god til. Jeg synes, det er svært at flytte tankerne væk fra det, jeg lige er i gang med: næste skridt, ruten, vandpytterne, omgivelserne. Synes ellers det lyder smart lige at få tækt alt igennem mens man løber...

Om bloggen

Ditte Egerrups billede
Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er bedre end mig. Med chance for sarkasme, ironi og humor

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.
 • Ditte Egerrups billede
  Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13921:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør