Av, det gjorde ondt, det var lige der..

Ditte Egerrups billede

Dagens løbet blev overstået på en strækning der er noget mere flad end det jeg er vant til.. Altså var forventningerne også at det nok skulle gå godt.. Men det ville være synd at sige det gjorde det .. Jeg fik hurtigt ondt i benene, især på forsiden af venstre underben.. Hvorfor og hvad det er der gør ondt har jeg ingen anelse om.. Det eneste jeg ved er at det er samme slags smerte som jeg gjorde jeg var nødt til at stoppe sidst.. Så hvis der er nogen der har gode råd tager jeg gerne imod.. Men jeg kom igennem alle intervaller og med kun en pause pga. smerter.. jeg håber masser af massage og udstrækning kan gøre jeg er klar til på torsdag.. Tiderne er ikke noget at råbe hurra for; dagens hurtigste interval 6:15/km

#1

PSs billede

Det faktum at dine skinneben har stoppet dit løb før gør mig lidt bekymret. Jeg tror ikke det er en god ide at tvinge sig igennem intervallerne selv om det gør ondt.
Jeg ville:
a) blive helt sikker på at mine løbesko passer til min løbestil.
b) tage pause til jeg kan løbe uden smerter (for mig er muskelømhed OK men smerter i bindevæv er om ikke "fuldtstop" så i hvert fald "brems op").
c) fortsætte mere forsigtigt frem over, og ikke forcere hurtigere end mine skinneben kan følge med. Dvs. ikke gå videre til næste uge i programmet hvis jeg kan mærke det mindste fra underbenet, ikke presse mig selv på både tid og distance samtidig.
Husk det tager op til et år for din krop at vende sig til den nye belastning du udsætter den for. Det er selvfølgelig irriterende lang tid at vente, men i forhold til et forhåbentligt langt skadefrit løbeliv er det igen ting.

Om bloggen

Ditte Egerrups billede
Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er bedre end mig. Med chance for sarkasme, ironi og humor

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13787:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør