Av, det gjorde ondt, det var lige der..

Ditte Egerrups billede

Dagens løbet blev overstået på en strækning der er noget mere flad end det jeg er vant til.. Altså var forventningerne også at det nok skulle gå godt.. Men det ville være synd at sige det gjorde det .. Jeg fik hurtigt ondt i benene, især på forsiden af venstre underben.. Hvorfor og hvad det er der gør ondt har jeg ingen anelse om.. Det eneste jeg ved er at det er samme slags smerte som jeg gjorde jeg var nødt til at stoppe sidst.. Så hvis der er nogen der har gode råd tager jeg gerne imod.. Men jeg kom igennem alle intervaller og med kun en pause pga. smerter.. jeg håber masser af massage og udstrækning kan gøre jeg er klar til på torsdag.. Tiderne er ikke noget at råbe hurra for; dagens hurtigste interval 6:15/km

#1

PSs billede

Det faktum at dine skinneben har stoppet dit løb før gør mig lidt bekymret. Jeg tror ikke det er en god ide at tvinge sig igennem intervallerne selv om det gør ondt.
Jeg ville:
a) blive helt sikker på at mine løbesko passer til min løbestil.
b) tage pause til jeg kan løbe uden smerter (for mig er muskelømhed OK men smerter i bindevæv er om ikke "fuldtstop" så i hvert fald "brems op").
c) fortsætte mere forsigtigt frem over, og ikke forcere hurtigere end mine skinneben kan følge med. Dvs. ikke gå videre til næste uge i programmet hvis jeg kan mærke det mindste fra underbenet, ikke presse mig selv på både tid og distance samtidig.
Husk det tager op til et år for din krop at vende sig til den nye belastning du udsætter den for. Det er selvfølgelig irriterende lang tid at vente, men i forhold til et forhåbentligt langt skadefrit løbeliv er det igen ting.

Om bloggen

Ditte Egerrups billede
Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er bedre end mig. Med chance for sarkasme, ironi og humor

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13921:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør