Tre marathon plus det løse

Annette Fredskov Jensens billede

Nogle hygger sig med tre påskefrokoster, og andre løber tre marathon eller flere. Det er vel ikke nogen overraskelse, at jeg hører til den sidste gruppe. Jeg kan ikke lade være, og det er jo også sådan, det skal være, når jeg om tre måneder skal afsted på 42,2 km hver dag.

Der er 96 dage til, og jeg kan mærke begejstringen, når jeg tænker på det. På den anden side er det fint, at der stadig er tre måneder til start, da der er meget at lave og meget at lære. Jeg får nye erfaringer hver eneste dag, og alle erfaringer er værdifulde. I påsken har jeg lært, at jeg ikke skal have hver time på dagen booket op i mange dage i træk, for så bliver jeg mentalt træt. Det er for svært at indhente, når projektet er i gang, så det er vigtigt, at jeg lader op løbende. 

Jeg er også ved at lære, at jeg ikke er uundværlig derhjemme. Alle trives og har det godt, selvom jeg er væk til marathon. Familien er begyndt at betragte det som et job, også i weekenden. Det er jo også mit job - mit drømmejob. 

Så jeg har været på arbejde tre dage i påsken. Det har været super hyggeligt og dejligt. Jeg har snakket og hygget med mange forskellige mennesker. Det er en fascinerende marathonverden med meget forskellige mennesker, der har forskellige mål. Selvom det er meget socialt og vi støtter hinanden, så er vi på en måde altid alene. Det er vores egne ben, egen smerte og egne mål.

I påsken fejrede vi Rene Hjort Olsen, som nåede sit mål om 200 marathon. Niels Høg satte PR og kom for anden gang under 3 timer. Claus Ø nåede sit mål om 5 marathonløb på 5 dage. Ulrik Pihl nåede sit mål om 20 marathon i træk under 4 timer. Fie Kemplar er klar til at nå sit mål om at løbe under 4 timer i Paris i næste weekend, og sådan har vi alle vores mål. Det er fascinerende og spændende.

Det første mål, jeg satte som marathonløber, var at komme i Klub 100 Marathon, og det mål når jeg i juli - i starten af mit projekt. Sidst i april har jeg et mål om 5 marathon på 5 dage. Den 4. maj har jeg et mål om to marathon på samme dag - kl. 8 og kl. 14. Og så har jeg selvfølgelig målet om 366 marathon på 365 dage - i alt slags vejr. Hvad er dit mål? 

 

Billeder

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14809:

kim Stewens billede
Jeg sidder som togholder for Fredericia løbeklubs løb sammen med et lille udvalg og her er det...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk