112 dage efter start

Annette Fredskov Jensens billede

Om ti dage er jeg en tredjedel igennem mit marathonprojekt. Hele følelsesregisteret har været i brug. Jeg har blandt andet grædt, grinet, været i lykkerus og været mere træt, end jeg kunne forestille mig. Lige nu er status, at jeg har det godt. Min krop har vænnet sig til at løbe 42,2 km om dagen i et tempo svarende til en sluttid på 5 timer +/- 10 minutter. Prøver på Rigshospitalet viser, at alt er som det skal være, og min fysioterapeut Jacob Nordholt fra Fysium i Næstved er rigtig tilfreds med min fysiske tilstand.

Mentalt har jeg fået mere ro. Mine opgaver er skåret ned til et minimum. Min mand Ulrich hjælper mig maksimalt, f.eks. med at svare mails, opdatere hjemmeside og lave medaljer. Derudover er det ham, der sørger for det hele herhjemme, når jeg ikke er her. Det er især i weekenderne, at vi kan mærke, at mit arbejde er lidt anderledes. Det er hårdt aldrig at have en fridag. Det er mig, der løber derudaf, men det kunne ikke lade sig gøre uden min families massive opbakning.

Det er ikke kun min mand og børn, der hjælper og støtter. Jeg har også mine forældres fulde opbakning. De er en kæmpe hjælp, når jeg afholder Fredskov Marathon. I dag var der deltagerrekord med 22 løbere, og mine forældre sørgede endnu engang for at alle havde det godt.

Det er fantastisk, at alle 112 marathon har været officielle løb med mindst tre deltagere hver gang. Der er rigtig mange, som har lyst til at løbe marathon – mange marathon. Det er et dejligt miljø og en stor glæde for mig at møde så mange glade og positive mennesker.

De sidste snart fire måneder har været fyldt med uforglemmelige oplevelser. Her er nogen af dem:

·         Min far har løbet sit første marathon som 67-årig.

·         Knuthenborg Marathon blev afholdt med succes.

·         Jeg har haft afsindig mange timers hygge og snak i løbeskoene.

·         Glæden over at så mange støtter op om at lave officielle løb.

·         En eftermiddag i Amager Strandpark da Ulrich, Emilie og Viktor overraskede mig.

·         Osv…….

Status er, at 366 marathon på 365 dage går over forventning.

Billeder

#1

Petras billede

Det er i hvert fald motiverende og inspirerende at læse om dine strabadser!

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk