RUDERSKONGELØBET søndag 29. marts 2015

Claus Heiberg Christensens billede

Ruderskongeløbet 2015 - en god, men dyr oplevelse

Ruderskongeløbet er et motionsløb, hvor man kan løbe 7, 14 eller 21 kilometer. Løber foregår i Rude Skov på en varieret rute, hvor man blandt andet kommer op og ned af en del bakker og løber på en ægte skiløjpe, der i sangens natur ikke er i brug om foråret. Løbet startede i 2014. Der løbes 2 ruter af 7 kilometer, hvor rute nummer 2 løbes to gange for 21 kilometerløberne.

Deltageranttallet er omkring 200-300 løbere i alle aldre og tidsklasser.

Startsgebyr var 225 kroner. Forplejningen var sparsom og bestod af vand og energidrik ude på ruten efter hver runde, dvs 7 kilometer mellem depotet. Efter løbet var der frugt og vand og lodtrækningen på startsnumrene.

Sluttid: 2 timer 7 minutter og 45 sekunder

 

Links

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14062:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør