1. og 2. træningsdag

Mads Ladefoged Loldrups billede

Så er jeg klar til 3. træningsdag.
Jeg følger løbeprogrammet 10 km på 16 uger og synes egentlig jeg er kommet ok i gang.
Jeg har før i tiden dyrket en masse sport, men har de sidste 10-12 år ikke været voldsom aktiv. Dette pga. uddannelse, familieforøgelse og andre ting.
Men nu skulle det være, og det er en fed fornemmelse at nu er man igang!
Dagene op til 1. træningsdag kunne jeg mærke en lille ømhed i venstre lysken, men vurderede, at det ikke var nok til ikke at starte op. Den er mest øm bagefter den lille løbe (gå!) tur her i starten af programmet.
Var lidt nervøs på 2. træningsdag, idet jeg spekulerede på hvordan det nu ville være at løbe igen. Men det gik ok, også fordi jeg tog den lidt med ro.
Så i morgen tidlig står den på 1. uges sidste træningspas inden vi drager på familiebesøg Wink

Synes faktisk allerede nu at jeg har den der afhængighedslignede fornemmelse i kroppen, super den kom så hurtig.

#1

Louise J.s billede

Hej Mads
Fuld opbakning til dit projekt! Held og lykke. Det bliver spændende at følge dig.

#2

PSs billede

Tillykke.
Vi er nogle som er så svine heldige at elske løb nærmest fra første skridt, velkommen i klubben Laughing out loud.

#3

Lone Wolffs billede

Hejsa.
Held og lykke med dit projekt, vi ses til Skjern Å Running Challenge.
Smile

Om bloggen

Mads Ladefoged Loldrups billede
Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så dét er min gulerod...

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk