Løbedagbog fortsat

Anonyms billede

Sne og frost har ikke kunnet stoppe mig hidtil, og det kan det stadig ikke. Men svært er det, fortove der ikke er ryddet, lidt tø om dagen og frost efter solnedgang gør det til noget af et forhindringsløb - fortov på skift med cykelsti alt efter hvor der er mindst is. F o r s i g t i g t løb. Godt jeg har fået skaffet mig en reflex-vest og et diode-armbind til den mørke tid, så jeg kan ses! Jeg løber 3 gange om ugen og har gjort det siden jeg begyndte. Jeg ELSKER det, dagene jeg løber er +dage, elsker at løbe i mørket, musik i ørerne, rytme i ben og åndedræt, er helt i min egen verden med mine tanker.
Mandag har jeg et fantastisk løb, benene er gode, jeg kan mærke forskel fra løbet om lørdagen. Men jeg har fået noget, der irriterer mig på indersiden af venstre ankel, lige over og bag knysten. Lidt hævet og ømt. Min fantastiske kiropraktor kiggede på det om eftermiddagen, da jeg var hos ham, og vi snakkede om, at jeg måske i en periode skal bruge ankel-støttebind. Og is på når jeg har løbet. Jeg skal holde øje med det og holde ham orienteret.
Utroligt at man kan komme hjem fra et løb i så forholdsvis lidt tøj og minus 6-10 grader og være våd af sved! Og føle brusende lykke! 2. gang jeg løber i denne uge er det dog ikke sved jeg bliver våd af... Det er lige på frysepunktet, men har været ret meget tø i de sidste par dage, så der er sjap og is i en "skøn" forening. Jeg løber på cykelstien, det er lidt blødere end fortovet og der er mindre sjap. Imod mig kommer en bus spurtende, i vejsiden er det ét ælte af sne-is-vand-grød, som bussen tonser gennem og sender i kaskader ind over mig. Uden overdrivelse - jeg bliver DRIVVÅD, gennemblødt. Mit hår drypper og jeg kan smage, at der har været saltet... Brillerne må jeg tage af for at se - ha! Jeg er jo ikke lige rundt om hjørnet til mit hjem, så jeg må løbe gennemblødt af iskoldt sjap i en temperatur på 0-punktet indtil jeg 10-15 minutter senere endelig er hjemme. Uhhh det var dejligt at få det våde og kolde tøj af og træde ud på et opvarmet badeværelsesgulv! Jeg forventer ondt i halsen etc. efter dette, men det sker ikke. Faktisk har jeg ikke rigtig været syg siden jeg begyndte at løbe Smile Jeg har også for længst ved hjælp af South Beach diet og fysisk aktivitet tabt de 10 kg, som var sprunget på mig, efter jeg havde fået psykisk ro i min tilværelse.
Efter den sidste gang jeg løber i denne uge, søndag, er det som om den store muskel i venstre lår ikke rigtig vil slappe af, bliver ved at være lidt tight. Jeg sørger som altid for at strække godt ud, men musklen vil ikke rigtig give efter.
Venstre ankel virker til at være uberørt af mit løb, den kan være hævet og øm når jeg ikke har løbet og fin efter løb eller omvendt. Hm....??
Jeg spekulerer på, om den stramme muskel i låret kan stamme fra al den løben i sne og på glatte fortove. Og besværlighederne i anklen måske?

#1

PSs billede

Det er også min erfaring, at 3 løb om ugen er meget mere effektiv til at holde lægen fra døren end et æble om dagen. Det kan måske også være det iskolde bad som har givet lidt stivhed i lårmusklen?

#2

Lisbeth Vedskovs billede

Hej PS
Mht min lårmuskel håbede jeg også, det var noget i den retning der var galt, men den er stadig stram og usamarbejdsvillig, det vil du kunne se i min fortsatte dagbog. Tak for din kommentar Smile

Om bloggen

Anonyms billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Solvej Helvig Højstrands billede
  Som ny motionsløber ser jeg frem til at få gode ideer og feedback fra denne blog
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk