Efter begyndelsen

Anonyms billede

Den 2. september deltog jeg i DHL Stafetten, løb omkring 3½ km, resten gik jeg og kom igennem på 33 min. Joh, jeg var lidt stolt, godt 1 måned forinden havde jeg dårligt kunnet løbe 1 minut!
Hele tiden har jeg haft min kiropraktor at støtte mig til, han er UVURDERLIG!!! Altid er han der, giver gode råd, tror på mig, støtter mig. Og det har der været behov for, for der har været småskader - eller måske snarere overanstrengelse, og han har guidet mig igennem - knæ, skinneben, venstre hofte.... Især efter jeg kom fra Grønland i november (en af mine døtre bor der med sin mand, Ilulissat - vidunderligt, 350 km nord for Polarcirklen). Deroppe er det enten opad eller nedad så snart man går udenfor døren, man går, og man går meget! Mit højre knæ var nærmest ubrugeligt, da jeg kom hjem. Han fik mig lempeligt guidet gennem forløbet til jeg var back on track.
Min løbeplan gik fra 0-5 km på 12 uger - torsdag den 21. oktober kl. 18.46 stoppede jeg efter 5 km uafbrudt løb for første gang i mit liv. Det tog 33 minutter. Om jeg var glad?!?!?!?!
Tog til Grønland den 26. oktober og prøvede at holde det ved lige deroppe i fitness-centret på løbebånd - dt er IKKE mig! Men jeg fik da som sagt holdt formen ved lige - og kom hjem med dårlig knæ som beskrevet ovenfor. Nu skulle den ellers stå på 12 uger med øgning til 10 km. Men det blev lidt frem, stilstand, tilbagegang, vedligeholdelse, lidt fremgang.
Den 31. december løb jeg änglemark's nytårsløb ved Fælledparken, 5 km på 31 minutter og 12 sekunder. Mit mål var max. 29 min og 59 sek, men sådan blev det ikke. Jeg gennemførte og var tilfreds.

#1

PSs billede

Det er det fantastiske ved løb: At man rent faktisk kan løbe sig FRA en skade Smile. Og elske det. Inspirerende historie!

#2

Frederikkes billede

Dejligt at læse om dine erfaringer. Det giver mig inspiration og motivation. Er lige begyndt at løbe.

#3

Jeannie Kusks billede

Hej Lisbeth - og tilfreds kan du være. Du skal nok forbedre din tid. Fantastisk du holder ved - Det er så nemt bare at lade være... Glæder mig til at høre mere...

#4

Lisbeth Vedskovs billede

Tak for jeres kommentarer Smile Jeg er glad for, det kan være til inspiration! For mig: Life is running - running is life Laughing out loud

Om bloggen

Anonyms billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk