Søndag d. 17. oktober 2010

Stine Lykke Olsens billede

Havde en fantastisk løbetur i skoven i går. Vi bor ikke langt fra en lille plantage, som går under navnet "Tarzanskoven". Ved ikke, om det er fordi
A) den er helt vokset til og ligger i en slugt med stejle skrænter, væltede træer, store sten og et vildnis, der ikke bliver holdt nede af kommunen
B) børnene i nabolaget har hængt tovgynger op og bygger huler, så de rigtig kan lege Tarzan i den vilde natur.
I hvert fald byder skoven på nogle skønne løbeture, hvis man kan lide bakker, vandløb og masser af forhindringer der skal forceres enten med spring over eller nede på alle fire. Jeg elsker det i hvert fald og føler min løbeglæde blive sluppet løs, når jeg bliver udfordret af terrænnet. Her skal man være vågen hele tiden for ikke at blive fældet af en træstub eller et gren der dasker ned i hovedet på en. Og så er lyden af en rislende bæk den bedste baggrundsmusik i mine ører.
Min træning nyder også godt af det - det er den perfekte intervaltræning, fordi pulsen ryger godt op, når skrænterne skal bestiges, og så falder den når jeg skal gå forsigtigt på nogle sten for ikke at plumpe i bækken.
I alt løb jeg 35 min - 15 min opvarmning og 20 min ved høj intensitet med indlagte bakkespurter og små pauser.

Om bloggen

Stine Lykke Olsens billede
Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Hjortkjær Jørgensens billede
  Her på bloggen vil jeg fortælle om mine løb.
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14607:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk