Og nu med mit første løbemål i sigte....

Lars Mikkelsens billede

 

  Løs på tråden eller blot løst opkoblet til min blog her, vedholdende har jeg ikke været, men det vil jeg forsøge at få rettet op på ;o).

 

Jeg har dog nu kunnet træne løb siden nytår uden de helt store skæld ud fra min ankel, så jeg er efter hånden kommet op på at kunne træne 70 til 80 km pr. uge, dog er jeg stadig snegleagtig når det gælder tempoet i mit løberi, men med tiden, så kan benene vel også holde til noget kvalitetstræning. Et af mine årsmål er at komme op på 100 km træning om ugen uden at jeg sætter min skadesfrihed over styr.

 

Så nu har jeg tilmeldt mig mit første lange løb, nemlig Mariagerfjord Rundt, det glæder jeg mig helt usandsynligt meget til at løbe. Naturoplevelsen samt det at være længe i naturen og presse mig selv, det er nok det som hos mig tænder aller mest i forhold til mit løbeprojekt. Og selv med høfeber i kroppen og ikke mindst hovedet, så blomstrer glæden i træningen i den grad.

 

Frem til oktober satser jeg på og har gode intentioner om at skrive om min vej frem til og rundt om Mariagerfjord.

 

LM

#1

henrietteks billede

 

 

Hej Lars.....

 

vi er ved at være et sted midt i oktober på vej mod slutningen og vil gerne høre hvordan det går med din træning og om du mener du når dine mål,,,,

man høre ikke så meget til dig herinde i øjeblikket :)

men håber du er fit 4 fiight og får en god løbe vinter:)

 

henriette:)

#2

henrietteks billede

 

 

Hej Lars.....

 

vi er ved at være et sted midt i oktober på vej mod slutningen og vil gerne høre hvordan det går med din træning og om du mener du når dine mål,,,,

man høre ikke så meget til dig herinde i øjeblikket :)

men håber du er fit 4 fiight og får en god løbe vinter:)

 

henriette:)

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13734:

Romic Yongs billede
Løber for at få god motion i naturen. Løb en halv marathon 25. december 2018. Vil gerne løbe flere...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør