Og nu med mit første løbemål i sigte....

Lars Mikkelsens billede

 

  Løs på tråden eller blot løst opkoblet til min blog her, vedholdende har jeg ikke været, men det vil jeg forsøge at få rettet op på ;o).

 

Jeg har dog nu kunnet træne løb siden nytår uden de helt store skæld ud fra min ankel, så jeg er efter hånden kommet op på at kunne træne 70 til 80 km pr. uge, dog er jeg stadig snegleagtig når det gælder tempoet i mit løberi, men med tiden, så kan benene vel også holde til noget kvalitetstræning. Et af mine årsmål er at komme op på 100 km træning om ugen uden at jeg sætter min skadesfrihed over styr.

 

Så nu har jeg tilmeldt mig mit første lange løb, nemlig Mariagerfjord Rundt, det glæder jeg mig helt usandsynligt meget til at løbe. Naturoplevelsen samt det at være længe i naturen og presse mig selv, det er nok det som hos mig tænder aller mest i forhold til mit løbeprojekt. Og selv med høfeber i kroppen og ikke mindst hovedet, så blomstrer glæden i træningen i den grad.

 

Frem til oktober satser jeg på og har gode intentioner om at skrive om min vej frem til og rundt om Mariagerfjord.

 

LM

#1

henrietteks billede

 

 

Hej Lars.....

 

vi er ved at være et sted midt i oktober på vej mod slutningen og vil gerne høre hvordan det går med din træning og om du mener du når dine mål,,,,

man høre ikke så meget til dig herinde i øjeblikket :)

men håber du er fit 4 fiight og får en god løbe vinter:)

 

henriette:)

#2

henrietteks billede

 

 

Hej Lars.....

 

vi er ved at være et sted midt i oktober på vej mod slutningen og vil gerne høre hvordan det går med din træning og om du mener du når dine mål,,,,

man høre ikke så meget til dig herinde i øjeblikket :)

men håber du er fit 4 fiight og får en god løbe vinter:)

 

henriette:)

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13846:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør