Og nu med mit første løbemål i sigte....

Lars Mikkelsens billede

 

  Løs på tråden eller blot løst opkoblet til min blog her, vedholdende har jeg ikke været, men det vil jeg forsøge at få rettet op på ;o).

 

Jeg har dog nu kunnet træne løb siden nytår uden de helt store skæld ud fra min ankel, så jeg er efter hånden kommet op på at kunne træne 70 til 80 km pr. uge, dog er jeg stadig snegleagtig når det gælder tempoet i mit løberi, men med tiden, så kan benene vel også holde til noget kvalitetstræning. Et af mine årsmål er at komme op på 100 km træning om ugen uden at jeg sætter min skadesfrihed over styr.

 

Så nu har jeg tilmeldt mig mit første lange løb, nemlig Mariagerfjord Rundt, det glæder jeg mig helt usandsynligt meget til at løbe. Naturoplevelsen samt det at være længe i naturen og presse mig selv, det er nok det som hos mig tænder aller mest i forhold til mit løbeprojekt. Og selv med høfeber i kroppen og ikke mindst hovedet, så blomstrer glæden i træningen i den grad.

 

Frem til oktober satser jeg på og har gode intentioner om at skrive om min vej frem til og rundt om Mariagerfjord.

 

LM

#1

henrietteks billede

 

 

Hej Lars.....

 

vi er ved at være et sted midt i oktober på vej mod slutningen og vil gerne høre hvordan det går med din træning og om du mener du når dine mål,,,,

man høre ikke så meget til dig herinde i øjeblikket :)

men håber du er fit 4 fiight og får en god løbe vinter:)

 

henriette:)

#2

henrietteks billede

 

 

Hej Lars.....

 

vi er ved at være et sted midt i oktober på vej mod slutningen og vil gerne høre hvordan det går med din træning og om du mener du når dine mål,,,,

man høre ikke så meget til dig herinde i øjeblikket :)

men håber du er fit 4 fiight og får en god løbe vinter:)

 

henriette:)

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up