Måder at komme over stregen på.

Lars Mikkelsens billede

Mit løbeprojekt er jo kendetegnet ved at være langt mere fremskreden i tanke end i tid. Men i mærskets dis i blandt krager og måger plove og såmaskiner, er det lige som om realiteterne emmer ud af denne verden sammen med den dis, der så tungt har holdt onsdagen i en stærk knyttet hånd af små dugdråber.

Jeg er i forfærdelig dårlig form, og jeg er ikke vant til sport, som jeg ikke umiddelbart er god til, det er en realitet. 2 km opvarmning og 3 intervaller samt nedvarmning, det er om ikke en realitet, så er det uomgængeligt, at jeg har skrevet det i en bog, i et øjebliks vanvid og med sirlig skrift.

Med 2 km opvarmning i kroppen, så er jeg pludselig i stand til at springe i tiden og en to tre - intervaller pludselig har jeg i leg og befrielse krydset stregen 3 gange, det planlagte føles ikke så fjern og det jeg gør føles ikke så tåget efter drømmeintervalleg på mærsket i Sønder Bork.

Sådan endte dårlig form og planlagt træning med sirlig skrift med at jeg mærkede suset af at krydse strengen til mine mål.

#1

Sørens billede

Hej Lars
Herlig beretning - og så en lille bekymring: Du løber vel ikke for hurtige intervaller? Normalt er intervaltræning jo noget, man påtager sig mindst ½ år inde i sin løbetræning, da det er ret skadesfremkaldende. Blot en lille advarsel uden at det skal ødelægge din glæde ved at mærke suset ved at krydse målstregen flere gange Smile

#2

Lars Mikkelsens billede

Tak for bekymringen, jeg er opmærksom på skadespotentialet, men har jo trænet stabilitet i underben og samt lår i hele min skadesperiode, så benene føles rigtigt gode og jeg kunne nok godt løbe mere end jeg gør, men vælger at cykle ved siden af og så bruge et år på at få en ok volumen og frekvens i min løbetræning.

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up