Måder at komme over stregen på.

Lars Mikkelsens billede

Mit løbeprojekt er jo kendetegnet ved at være langt mere fremskreden i tanke end i tid. Men i mærskets dis i blandt krager og måger plove og såmaskiner, er det lige som om realiteterne emmer ud af denne verden sammen med den dis, der så tungt har holdt onsdagen i en stærk knyttet hånd af små dugdråber.

Jeg er i forfærdelig dårlig form, og jeg er ikke vant til sport, som jeg ikke umiddelbart er god til, det er en realitet. 2 km opvarmning og 3 intervaller samt nedvarmning, det er om ikke en realitet, så er det uomgængeligt, at jeg har skrevet det i en bog, i et øjebliks vanvid og med sirlig skrift.

Med 2 km opvarmning i kroppen, så er jeg pludselig i stand til at springe i tiden og en to tre - intervaller pludselig har jeg i leg og befrielse krydset stregen 3 gange, det planlagte føles ikke så fjern og det jeg gør føles ikke så tåget efter drømmeintervalleg på mærsket i Sønder Bork.

Sådan endte dårlig form og planlagt træning med sirlig skrift med at jeg mærkede suset af at krydse strengen til mine mål.

#1

Sørens billede

Hej Lars
Herlig beretning - og så en lille bekymring: Du løber vel ikke for hurtige intervaller? Normalt er intervaltræning jo noget, man påtager sig mindst ½ år inde i sin løbetræning, da det er ret skadesfremkaldende. Blot en lille advarsel uden at det skal ødelægge din glæde ved at mærke suset ved at krydse målstregen flere gange Smile

#2

Lars Mikkelsens billede

Tak for bekymringen, jeg er opmærksom på skadespotentialet, men har jo trænet stabilitet i underben og samt lår i hele min skadesperiode, så benene føles rigtigt gode og jeg kunne nok godt løbe mere end jeg gør, men vælger at cykle ved siden af og så bruge et år på at få en ok volumen og frekvens i min løbetræning.

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Lars wolffs billede
  Team elena run løbet blevet den bedste succes i af de 3 år . Vi har er stolte at kun sige vi holder det igen.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13734:

Romic Yongs billede
Løber for at få god motion i naturen. Løb en halv marathon 25. december 2018. Vil gerne løbe flere...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør