Løb på Kanten

Lars Mikkelsens billede

Asthor er en gravhund på 7 mdr. Asthor synes det her med et løbeprojekt, det bare er sagen - ja det synes hans søster Alma samt den koleriske jagtterrier Qimmit på 2 år også - We are one big happy family . Hundene kan godt lide træning i Nymindegab, de kan godt lide at følge med, løbe fra og løbe til.

Vi løber så langt ude på stranden, at sandet er hårdt, vi løber på kanten af Jylland, og så er der vist heller ikke ret meget mere kant at berette om, fordi på dagens løbetur, der oplever jeg ikke, at min krop forsøger at fortælle mig, at jeg nærmere mig en kant af noget som helst andet end Jylland. Opvarmningen, de 3 intervaller og afjog alt sammen føles fantastisk frit og dejligt.

Intervallerne der idag har været på 1500 m løber jeg ligeud langs med vandet i de 90 sekunders pause jeg holder imellem hvert interval går jeg fortsat i samme retning som jeg løber. Og efter sidste intervals pause, så er det spassen begynder. Jeg bruger gps og pulsur i træningen, og det er fedt med de informationer og frihed som jeg finder i disse redskaber. Gps og Pulsur er i hvert tilfælde fede at have, når man som jeg kommer fra en sport og kultur, hvor al træning er planlagt og udføres ned til selv den mindste detalje. Mine redskaber giver mig et billede, at min genoptræning som er meget positiv, men der mangler noget i billedet. Det er så let at komme til at bilde sig ind, at kroppen var ovenpå under dagens træning, at alt gik lige så godt som instrumenterne viser.

Og så er det jo, at jeg har Nymindegab til at fuldende mit billede både den naturoplevende del af træningen, men også min følelse og erindring om, hvordan det var at løbe dagens træning. Træningerne på stranden giver mig gode muligheder for at gå mit eget løb igennem på en anderledes måde, nemlig ved at følge min egen vej skridt for skridt. Faktisk står hele min træning at læse i sandet og alt ser rigtig fint ud jævne ens skridt i bladet hundens løbeanarki på kryds og tværs af løberens billede på kanten af Jylland.

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up