Så er der 11 dage til den første halvmaraton

Franks billede

Jo så nærmere tiden sig stille og roligt.
Løb for første gang 17 km på 1.30 time, hvilket er et resultat jeg er stolt af, især fordi min 15 km tid sagde 1.19 time.
Det betyder jeg har forbedret mig ydligere 4 minutter på den distance.
Det er 4 måneder siden jeg smed smøgerne, nok den bedste beslutning i mit liv i laaang laaang tid Smile
Håber og krydser finger for jeg kan løbe den halvmaraton på 1.56 time.

Forsat god løbedag til dem der læser dette Smile

#1

Stephanie de Fontenays billede

Det er godt nok sejt! -er selv lige begyndt at løbe for 1½ måned siden, og skal løbe storebælt halvmarathon til maj, men på under 2 timer, kan jeg helt sikkert ikke. Thumbs up og klap på skulderen til dig! Du er for sej!

#2

Jesper Nygaards billede

Hej Frank

Første halvmarathon under 2 timer - det er sgu' i orden !
Jeg skal selv for første gang løbe halvmarathon til maj, over både Lille- og Storebælt, men som også Stepanie skriver; under 2 timer kommer jeg ikke.
Det er iøvrigt meget interessant, det du skriver med tiderne der er blevet forbedret efter rygestoppet. Det ku' godt være man skulle se at få taget sig sammen, og smidt den beskidte vane...

#3

Lars Mikkelsens billede

God tur!

#4

Franks billede

Tak for positive kommentare, altid rare at have med i løbeskoene Smile
Til Jesper kan jeg kun sige, ja smid den vane med det samme. Jeg havde røget siden jeg var 16 år og røg en pakke om dagen tilsidst.
Jeg smed smøgerne uden hjælpemiddler, men dog først efter gentagne forsøg Smile
Før de blev kasseret var forbedringen af min løbetid meget meget små.
Nu henter jeg sekunder hver uge og lidt til, ved godt at det kun er til jeg ligger på en stabil motionstid og det så derfra igen bliver svært at hente tid.
Men lige nu nyder jeg at kunne mærke stor forskel hver weekend på mine tider og kroppen.
God Weekend

#5

Franks billede

Klarede turen på 1.55.45 Smile

Om bloggen

Franks billede
lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på under en time. 59.00 :-) Jeg har indtil videre løbet ca 8 halvmaraton den hurtigeste på 1.47. og skal til september løbe HCA maraton, som jeg glæder mig vildt meget til. Mit cykel univers er også kommet godt igang og jeg ligger pt med en gennemsnints fart på 2 minutter per km, hvilket er ok lige nu. Svømning uha uha. den starter jeg på nu og så må vi se hvor jeg står, men ikke ret godt er jeg sikker på. Mere om mine forberedeler senere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14107:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019