Maraton gennmført, halv ironman here I come :-)

Franks billede

HCA maraton er veloverstået, 4 timer i silende regnvejer :-0

Stoltheden over gennemførelse er stor, især da jeg omkring de 33 km gik helt is tå og lårene føltes som to store beton klodser.

Fik dog gang i fødderne igen men uha det kostede på tiden angry

Syntes ellers at en forberedelse med 10 halv maraton og 3 løb over 28 km burde hvade været nok, men ak var ikke forberedt på muskelkrampencheeky

Nå men tre dage efter mit første maraton løb jeg otte km på 38 minutter uden problemer.

Nu er målet den halv ironman i Jels 2012 jeg ved løbet er på plads, cykling går pænt fremad, men svømning hænger gevaldigt.

tiden skulle gerne sammenlagt ramme de små 5.30 timer hvilket betyder pt jeg skal svømme i minus tid crying

Nå men det går nok også, cyklen har da fået meget mere fart p´å siden jeg startede og jeg løber trods alt i en pæn tid på halvmaraton.

Følg med på min side, jeg vil til tider melde hvordan forberedelserne går.

 

SES DERUDE PÅ DE DANSKE VÅDE VEJE

#1

Jens Bos billede

Imponerende ambition at sætte sig. Hvornår i 2012 skal du i aktion?

Det bliver sikkert hårdt at træne både cykel og løb på de kolde glate veje henover vinteren.

Held og lykke med det...

 

Om bloggen

Franks billede
lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på under en time. 59.00 :-) Jeg har indtil videre løbet ca 8 halvmaraton den hurtigeste på 1.47. og skal til september løbe HCA maraton, som jeg glæder mig vildt meget til. Mit cykel univers er også kommet godt igang og jeg ligger pt med en gennemsnints fart på 2 minutter per km, hvilket er ok lige nu. Svømning uha uha. den starter jeg på nu og så må vi se hvor jeg står, men ikke ret godt er jeg sikker på. Mere om mine forberedeler senere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk