Cross løb som træning fee du ved

Franks billede

Nu banker vinteren på døren, hvilket betyder crossløb i sydjylland.

Det er tredje gang jeg deltager, første år jeg var med blev jeg vist nok 3. sidste i min gruppe blush

Sidste år blev jeg nr 15 ud af 63 jo jo det går fremad.

I år er målet en top 10 placering, men uha det bliver hårdt, da feltet er vokset gevaldigt.

Søndag den 23 oktober snupper jeg lige den sidste halvmaraton for i år ( Min niende) i Vejle.

Planen er Nielsons maraton i januar, duatlon i april i jels og så halv ironman muligvis også i Jels i Juni.

Må indrømme jeg glæder mig vildt til 2012.

Fra jeg startede med at løbe seriøst i 2010 juni månede og til idag, har jeg forbedret min tider med 5- 10 minutter. Min km tid i gennemsnit er pt 4.44 hvor den i 2010 var 5,22.

Målet er at jeg skulle kunne løbe 5km  på 20 minutter i 2012 omkring juni månede, og jo jo det når jeg, løber 5 km på 22.30 lige nu yes

Nå men ud på skovstier og rul rundt i mudret for cross løb står for døren.

Det er vådt, beskidt, koldt, og dræner kroppen fuldstændig for energi, men UHA DET ER FEDT

Om bloggen

Franks billede
lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på under en time. 59.00 :-) Jeg har indtil videre løbet ca 8 halvmaraton den hurtigeste på 1.47. og skal til september løbe HCA maraton, som jeg glæder mig vildt meget til. Mit cykel univers er også kommet godt igang og jeg ligger pt med en gennemsnints fart på 2 minutter per km, hvilket er ok lige nu. Svømning uha uha. den starter jeg på nu og så må vi se hvor jeg står, men ikke ret godt er jeg sikker på. Mere om mine forberedeler senere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14873:

Jens Baltzersens billede
Løber og blogger, webmaster og løbsarrangør på www.løblangt.dk

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina