2011 det fantastiske løbeår

Franks billede

Uha hvor har 2011 budt på op og nedture i løbets tegn.

Dog indfriede jeg samtlige mine mål og lidt til, men mere vil have mere :-)

Har gennemført 9 halvmaraton og 1 hel maraton

Tiden på hel maraton var dog skuffende da planen var under 4 timer, men landede på 4.02.23. men da det regende hele dagen og det var min første må jeg nok bukke hovedet i skam og indrømme det var fint nok.

Mine halvmarton har dog svinget lidt i tider, planen var at nå ned på 1.45 men har kun ramt 1.46, så tager lige en enkel mere den 17 december i åbenraa.

Det er lidt over et år siden jeg smed smøgerne og satte træningsturene i vejret, hvilket har udviklet mine km tider gevaldigt på 5 og 10 km turene.

De er gået fra ca 5.22 i gennmsnit per km til 4.40 så altså over et halvt minut.

Nu er Cross sæsonen igang og også der kan jeg se en tydelig fremgang i mine tider og udholdenhed.

Nu er planen for 2012 næsten lagt og den skal have en spand kul, da dette år er forberedelsen til IRONMAN i 2013.

Jeg regner med at starte året med et par halvmaraton, muligvis en hel, derefter en duatlon eller to, inden jeg i juni vil gennmføre halv ironman i jels.

Derefter et par halvmaraton mere og en hel marton ( København eller Berlin)

Planen er 12 halvmaraton, 2 hel maraton og en enkelt halv ironman.

Så der er kun en vej nu , skoene på, cyklen pudses, og dykkebriller købes, Here I Come.

 

 

Om bloggen

Franks billede
lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på under en time. 59.00 :-) Jeg har indtil videre løbet ca 8 halvmaraton den hurtigeste på 1.47. og skal til september løbe HCA maraton, som jeg glæder mig vildt meget til. Mit cykel univers er også kommet godt igang og jeg ligger pt med en gennemsnints fart på 2 minutter per km, hvilket er ok lige nu. Svømning uha uha. den starter jeg på nu og så må vi se hvor jeg står, men ikke ret godt er jeg sikker på. Mere om mine forberedeler senere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Karin Møllers billede
  Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13853:

Rune Stensvolds billede
Glad for løb og trekking, eller bare gåture. Medarrangør af det årlige 'Kilimanjaro Charity Run'...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør