Uge 2 af 20 Igen - Dag 3

Martin Johansens billede

Efter en uge med sygdom kom jeg igang igen idag, da det først er i Maj, jeg skal løbe mit første officelle halvmarathon, er jeg jo i god tid, så derfor har jeg fortsat med dag 3 af uge 2 programmet.
3 min. gang og 2 min. løb X 3 stod den på tilmorgen, løb ud til den lokale idrætshal hvor den så stod på 2 timers basketball, så rigtig godt igang igen og med en træningsdag tilbage i denne uge, er jeg tilbage i fin stil.

Med venlig hilsen
Martin

Bevæg dig, bevar dig

#1

Sørens billede

Hej Martin
Når du åbenbart dyrker basketball, har du så ikke en ok grundform, som gør, at du ikke skal starte helt fra bunden med løb - altså hvor du skriftvis går og løber?

#2

Martin Johansens billede

Hej Søren

Nej igen grundform der er god nok til ikke at starte helt forfra, og denne basket ting var en engangs ting grundet et jobsøgningskursus jeg går på, men kan godt forstå du undrede dig lidt Smile

Martin

Om bloggen

Martin Johansens billede
Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15014:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina