Ulrik Boesen & Jonas Eigil Nielsen – et par fyre i tights

Lars Friis Farsøes billede

Siden Sydkyst(½)marathon er der ikke sket det store på løbefronten. Tre korte (5-7km) og meget rolige ture er det blevet til pga. ømme ben og en lidt efterårsforkølelse. Jeg kan i øvrigt oplyse, at det ikke fremmer sundhedssituationen at cykle rundt, når det er max koldt og styrtregner!

Ved forskellige sociale sammenhænge er løb pludselig blevet et samtaleemne – det skyldes måske, at de to af mine venner (som også løb halvmaraton sammen med mig) ynder at prale med deres løbeskills, hvilket også er på sin plads. De har dog begge brokket sig over, at jeg ikke har nævnt dem ved navns nævnelse på bloggen, men det roder jeg så bod på nu. Ulrik Boesen og Jonas Eigil Nielsen – mine damer og herrer. Det var disse to gæve og raske svende, der løb halvmaraton på hhv. 1.48 og 1.42.

Jonas planlægger at slå sin PR (han debuterede v. Sydkyst) til Løberen Skovmarathon her i næste måned, og det har så medført en ordentlig omgang opjustering af hans træningsmængde. Jeg tror dog ikke, at det er tanken om en bedre tid, der har motiveret ham. I stedet tror jeg, at han jagter meget mere af al den positive opmærksomhed, Jonas har fået fra diverse veninder efter, at de har set løbebilleder af ham i utroligt kropsnært tøj. Jeg er bare glad for, at der nu er flere løbetosser i min omgangskreds – selvom jeg personligt foretrækker at have et par shorts udover mine tights!

Ulrik er mere den magelige type, der er til små og hurtige ture. Hans mål er i skrivende stund at give gas til Copenhagen Marathon næste år – og det bliver en sand fornøjelse at træne op sammen med ham!

Aftenens løbetur blev ikke så lang som forventet, da den varme kop kaffe lokkede lidt mere end lige at komme fra 7 til 10 km. Så tager jeg til gengæld en ekstra tur i morgen – forhåbentlig i solskinsvejr – i selskab med et eller flere løbeglade familiemedlemmer!

Billeder

#1

Martin Bork, Admins billede

Hvor frækt at brokke sig - de kan da bare oprette en blog selv Wink
Enkelt og lige til, Ulrik og Jonas...

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15082:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina