Grimme bakker i Skodsborg

Lars Friis Farsøes billede

Lørdag morgen stod Ulrik Boesen og jeg klar til at debutere i Skodsborg Marathon. Det er et super hyggeligt serieløb, der bliver afholdt på ugentlig basis af frivillige ildsjæle. Selvom Ulrik og jeg var de yngste deltagere i feltet, så valgte vi alligevel at løbe den halve distance – vi har vist endnu ikke rutinen/formen til at klare den fulde. Vores opladning var heller ikke optimal – all-you-can-eat softice på Jensens Bøfhus aftenen for inden + få timers nattesøvn gjorde ikke ligefrem underværker.

Jeg kan således godt afsløre, at det var en hård dag på kontoret for mit vedkommende. Det var mit fjerde halvmarathon, og faktisk det langsomste af slagsen. Normalt er jeg ret nørdet mht. at studere ruteprofil osv. – det havde jeg ikke lige fået gjort denne gang, så jeg var på ingen måde forberedt på de grimme stigninger, som i alt skulle forceres 4 gange. Man skulle mene, at det så var muligt at indhente noget af det tabte på de strækninger, hvor det igen gik ned af, men det var ualmindelig svært på grund af det isglatte føre. Hver omgang er på 5,3 km. og efter den første runde måtte jeg opgive at følge med Ulrik, som stille og roligt smuttede fra mig. Bedre blev det heller ikke, da jeg i et sving formåede at tage en ordentlig skøjtetur ned på nogle brosten – jeg slap heldigvis nogenlunde fra det, men drabeligt har det set ud. Selvom der ikke var sket noget alvorligt, så fik jeg aldrig rigtig fart i benene igen. Til gengæld havde jeg fornøjelsen af et par rigtig gode snakke undervejs med nogle af de mere erfarne deltagere i løbet, og jeg må sige, at vi virkelig blev godt modtaget.

Ulrik klarede ruten på lige under 2 timer, mens undertegnede først kom luntende i tiden 2.11.30 minutter. Det ødelagde dog ikke glæden ved at have løbet et halvmarathon lørdag formiddag før klokken nåede at blive elleve. Vi var også ualmindelig glade for det rigtig fine depot med Faxe Kondi, Cola, saltkringler og andet godt. Det var ren luksus i forhold til, hvad man plejer at blive spist af med til andre løb. Jeg regner stærkt med, at vi vender tilbage til Skodsborg Marathon et par gange henover de næste måneder for at deltage på den halve distance som god forberedelse til Copenhagen Marathon.

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15082:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina