Tilbagefald

Andreas Skjæmt Andersens billede

PUHA!

Her den sidste uges tid har jeg ikke helt levet op til mit ønske om at komme mere ud under den åbne himmel, for at lufte løbeskoene, spise sundt (læs: alt andet end pizza og chips) og alle de der fine ting forkæmperne for folkesundheden fylder den ene spalte efter den anden med.

Måske var det pga. skuffelsen over at indse jeg burde starte helt fra bunden med et løbeprogram hvor man knap nok skal løbe, men bare skifte mellem gang og lunten eller måske var det bare resultatet af min rygrads tilstand efter mange år på sofaen at jeg her i weekenden og igår forfaldt til byture, cigaretter og en plade Marabou som aftensmad.

Må nok hellere se om jeg kan komme mig over den flovhed, jeg føler ved at skulle løbe et minuts tid for at holde pause.
Ser altså bare ikke super maskulint ud overfor alle de toptunede løbere og smart-asses der holder øje med løbestierne efter kønne kvindelige løbere og svagpissere de kan grine ad.

#1

PSs billede

Hvem løber du for? De andre på løbe stien eller dig selv?
Hvis det er det sidste så glem ALT om hvad andre kan eller tænker eller syndes. Mål dig op mod dig selv og du vil hurtigt se gode resultater.
Op af sofaen og ud i "solen" Laughing out loud.

#2

Andreas Skjæmt Andersens billede

Tak for indsparket, PS Smile

Jeg endte med at komme afsted og gæt hvad... Det var slet ikke så slemt som jeg havde forventet.

Jeg tog oven i købet 30minutter på kondicyklen, så synes det er fortjent at flade ud med film og chips i aften (selvom det ligesom ødelægger ideen med træningen).

#3

PSs billede

Hellere buttet og i form end slank og doven! Du traf det rigtige valg Smile.
Hvis man tager en god vane af gangen bliver det også nemmere at lægge sin stil om. Og da løb jo er positivt og stærkt vanedannende er det et godt sted at starte! Det giver lynhurtigt positiv feedback!

Om bloggen

Andreas Skjæmt Andersens billede
Beretningen om min rejse fra sofaen til løbeskoene.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14780:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk