sidste løbepas inden

PSs billede

Jeg havde regnet det ud… det sidste løbepas inden DHL som også var det 3. i nye sko skulle være 5 km i langsomt tempo. Det ville give mig en ”bagstoppertid”, en tid jeg ikke vil overskride på torsdag. Det gik fint på den første halvdel… jeg tjekkede tiden, proppede mobilen i baglommen og besluttede at løbe lidt længere end jeg plejer før jeg vender om. Det var dejligt at tilføje en ½ km til min løberute, ikke at jeg ikke kender ruten i forvejen fra gåture. Men når jeg har løbet den bliver den til min egen på en anden måde.
Først da jeg kan regne ud at jeg er tæt på de 5 km tjekker jeg telefonen for distance og tid igen og så har den slukket sig selv i min lomme!
Reelt set betyder det intet. Jeg ved, jeg kan løbe de 5 km og lidt til. Tiden betyder egentligt igen ting. Jeg skal nok kunne gøre det bedre end kvindeløbet, hvor jeg gik 14 minutter ud af de 40 det tog.
Når det alligevel ærgrer mig lidt, skyldes det det løbebælte, jeg lige har købt. Det var på tilbud. Hvis jeg mener det alvorligt med ½ maraton i 2011, får jeg jo brug for det. Det er et fine bælte, med den lille taske der er som designet til min mobil. Hvor den ikke bliver klemt mellem bukserne og min bag. Og ret vigtigt: Hvor den ikke (igen) vil slukke sig selv. Der er også små dunke til væske. Selv om jeg indtil nu max har løbet 45 min., har der været ture i sommervarmen, hvor et par dråber vand ville have gjort turen, og mig, bedre.
Jeg stod der hjemme i køkkenet, fyldte vand i den ene dunk, puttede mobilen i tasken, spændte bæltet om maven og blev grebet af akut: ”nej, tænk nu hvis nogen ser dig, så langt skal du jo slet ikke løbe, det er slet ikke så varmt i dag, det virker helt overgearet, hvor flovt”. Jeg lod bæltet blive hjemme. Og stod så der, på stien, tørstig og uden tid eller distance på mit løb. En ting er at gå ned på gear fordi man ikke har spender spenceren på. Noget andet er at gå ned på gear som ligger hjemme i vindueskarmen pga forfængelighed. Så kan jeg lære det!

#1

Sofies billede

Hehe Smile
Ja, det er en uheldig ting at gå ned på gear, man faktisk har.
Ingen af de andre løbere, ved jo, hvor lang en tur, du er ude på. Tænk på, at hvis du havde bæltet på, ville de tro, at du var ude på en lang marathontur... Wink

#2

PSs billede

Jeg bor i en meget lille by.... Så, jo de ved sådan cirka hvor langt (kort) jeg løber Smile.
Men, hvad jeg tror, de måske tænker om mig, skal ikke bestemme, hvordan jeg ser ud når jeg løber! Nixbix. Hvis det virkeligt var så vigtigt for mig, ville jeg aldrig være begyndt at løbe. For graciøst det er det ikke Wink.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up